Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ο Γενναίος!!!

ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
Ο ΛΕΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος αποχωρεί, σε 10 ημέρες, από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από τρία χρόνια ανεπιτυχούς ή καταστροφικής, για ορισμένους, θητείας του. 
Δεν είναι, όμως, αρμοδιότητα της στήλης να αποτιμήσει την παρουσία του Βαγγέλη, που έφερε το ΠΑΣΟΚ στο 4%, κατόρθωμα για το οποίο επαίρεται.
Η στήλη πληροφορείται, εξ εγκύρων πηγών, ότι ο Βενιζέλος το βάζει κυριολεκτικά στα πόδια.
 
Είναι γνωστό ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν αντέχει την κριτική και την αντιπαράθεση. 
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που αναφέρουν στελέχη που γνωρίζουν, αφορά στην εκλογή του το 2012 στη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υποσχόμενος την ανάκαμψη του Κινήματος και την ανάκτηση των υψηλών ή πολύ υψηλών ποσοστών του. 
Τότε, για να το επιτύχει, είχε ζητήσει να μην υπάρχει άλλη υποψηφιότητα και είχε απειλήσει ότι αν υπάρξει άλλη υποψηφιότητα, θα απέσυρε τη δική του.
 Ο εκβιασμός του πέρασε (κάτι ξέρει σχετικά ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος) και εξελέγη Πρόεδρος, που μείωσε περαιτέρω τη δύναμη του κόμματος. Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν, γι αυτό, ολετήρα του ΠΑΣΟΚ.
Η τελευταία πράξη δειλίας, του κ. Βενιζέλου, όπως με πληροφορούν, οι πάντα καλά ενημερωμένες πηγές μου, θα συμβεί στο επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. 
Ο “ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης”, όπως αυτοχαρακτηρίσθηκε μετά τον καφέ που τον κέρασε ο Ρέλος το καλοκαίρι του 2007, έχει προγραμματίσει το εξής καταπληκτικό.
Θα ανοίξει με την ομιλία του τις εργασίες του Συνεδρίου, την οποία έχει ζητήσει να καλύψουν μόνοι φίλα προσκείμενοι στον ίδιο δημοσιογράφοι (για το ωσσανά;) και μετά την ομιλία του θα αποχωρήσει και δεν θα επιστρέψει στις εργασίες του Συνεδρίου, ίσως να μην ψηφίσει και για την εκλογή της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.
Ο γενναίος !!!

πηγή:agenda-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου