Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΕΔΏ ΓΕΛΆΝΕ ?????

Φώφη κατά Τσίπρα ?????

 Αγκαλιές με τον ακροδεξιό Καμμένο 
ούτε λέξη για την καταστροφική πενταετία 
Καραμανλή ??
Σκληρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε πριν λίγες μέρες από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τα δήθεν ανοίγματα του ΣΥΡΙΖΑ στον προοδευτικό χώρο.
Πλάκα μας κάνει το μέτωπο της κοινής λογικής που μετά από τρείς εκλογικές συντριβές από το τσίρκο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δε λέει να βάλει μυαλό 
Δεν μπορώ να ακούω τη Φώφη να τα ρίχνει στον Τσίπρα επειδή δεν την διάλεξε για εταίρο, να τρώει πόρτα από όλους, παρόλο που ο γνωστός μυστικοσύμβουλος της ερωτοτροπεί στα παρασκήνια και στα μουλωχτά με τους εργολάβους του Μαξίμου.
Τα είχε κανονίσει  τόσο ωραία  ο μυστικοσύμβουλος σου, αλλά του χάλασε τη δουλειά ο λαός έβαλε τον ψεκασμένο στη βουλή.

Αν οι ΑΝΕΛ είναι ακροδεξιοί, οι του μετώπου κοινής λογικής είναι ναζί. 
Και μιλώ για μέτωπο κοινής λογικής για να μην εστιάζουμε μόνο στην κυρία Γενηματά.
Μιλώ για εκείνους που υποστήριξαν 100% την καθαίρεση ενός νόμιμα εκλεγμένου πρωθυπουργού και την εκτροπή  Παπαδήμου (ξέρω για σας ήταν αναγκαία προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία, η κοινωνία όμως διαφωνεί).
Πείτε στη Φώφη ότι οι λαϊκοδεξιοί ψεκασμένοι του Καμμένου είναι όαση δημοκρατικότητας μπροστά στου Μπαλτάκους και λοιπούς χουντολάγνους με τους οποίους έχει συγκυβερνήσει το κόμμα της.
Πείτε της επίσης πως τη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ δε τη λες καταδίκη της περιόδου Καραμανλή αλλά ξέπλυμα.
Αλλά και το ΠΑΣΟΚ και μια χαρά τα είχε βρεί και με του Καραμανλικούς και με τα ακροδεξιά σούργελα της παρέας Σαμαρά
Την πενταετία Καραμανλή έπρεπε να την θυμηθεί όταν γινόταν υπουργός του  Σαμαρά. Μετά την πενταετή παρουσία της στα υπουργικά έδρανα ως γλάστρα, καλύτερα να μην μιλά για αυτό όπως δεν μιλά καθόλου για το κυβερνητικό της έργο. 
Ήμαρτον πια με τη λωτοφαγία σε αυτή τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου