Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Αυτοί οι τύποι ???

Θα έλεγα ότι συμφωνώ !!


Στα περισσότερα κεντρικά σημεία αυτού του άρθρου, 
αλλά χρειάζεται σκέψη στο πως αντιδρούμε σαν μια χώρα όχι μεγάλη και χωρίς, ή καλύτερα πλήρως ελεγχόμενη πολεμική ισχύ. 
Δεύτερο ζώντας τη δική μας οικονομική κατάντια δε βλέπουμε τα μαύρα οικονομικά σύννεφα στα οποία μπλέκεται όλη η Ευρώπη.
 Ας μη ψάχνουμε για υποτιθέμενους εχθρούς όπως το ΡΑΙΧ και λοιπές μακακίες γιατί κάθε χώρα το πισινό της κοιτάει πρώτα όπως και εμείς. Υπάρχει μια χρεωμένη Ευρώπη που δε βλέπει μελλοντική ανάπτυξη μια και στηρίζεται περισσότερο σε πώληση τεχνογνωσίας
– τεχνολογίας η οποία σιγά – σιγά και ύπουλα μεταφέρεται στις Ανατολικές χώρες που σε συνδυασμό με τα εκεί ανύπαρκτα μεροκάματα είναι καταστροφή. Φυσιολογικότατα και με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε φτώχεια και οικονομικό μαρασμό. Προσωπικά βλέπω να οδηγούμαστε σε μια Ευρώπη στιλ Λατινικής Αμερικής. Και αυτή έδιωξε τους Ευρωπαίους αποικιοκράτες και έμπλεξε πολύ χειρότερα, αποτέλεσμα που εύκολα βλέπει σήμερα και ο πιο βλάκας. Αναγκάστηκε (η Ευρώπη) να σεγοντάρει την Αμερική σε οικονομικά μέτρα ενάντια στον καπιταλιστή πλέον Πούτιν, για την υπόθεση Κριμαίας – Ουκρανίας ένα πρόβλημα που η «βαθειά» Δύση εσκεμμένα προκάλεσε. Σιγά μην άφηνε ο οποιοσδήποτε στήσιμο πυραύλων δίπλα στο «σπίτι» του, ή το χάσιμο του στόλου του (Κριμαία) στη Μαύρη και Μεσόγειο θάλασσα, μη λέμε μακακίες τώρα… Όταν έγινε κάτι τέτοιο στη Κούβα η Αμερική κόντεψε να κάμει τον πλανήτη γης Μαδιάμ το ξεχάσαμε?
 Τότε όμως μέτραγε η πυρηνική βόμβα ενώ τώρα πλέον μετράει ο πόλεμος με το γάντι. Αφού φτιάχτηκε κάπως ο Πούτιν με το πόλεμο του Ιράκ που ανέβασε τη τιμή των καυσίμων στα ύψη, τώρα με την πλήρη πτώση των τιμών ζορίζεται αυτός, και αντί να ανασάνει η Ευρώπη πολύ όμορφα με το κόλπο της Κριμαίας δεν έχει χειμωνιάτικα κανένα κέρδος αλλά μάλλον χασούρα. Είναι το γνωστό με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Αμά και η Αγγλία που δεν έχει το ίδιο νόμισμα τι κάνει? Πιο πολύ της κοστίζει πλέον η εξόρυξη πετρελαίων από τη Βόρεια Θάλασσα (λόγω μεγάλου βάθους) παρά να τα αγοράζει, «μέσα» μπαίνει! (Αυτή βέβαια μπορεί να έχει βάλει στο «μαντήλι» υποσχέσεις για πάρτη της). Φυσικά οι τιμές του πετρελαίου δεν μπορεί να διατηρηθούν χαμηλά γιατί τινάζονται όλα στο αέρα για τα διεθνή Φάουντς (sic) και το πολύ σε ένα χρόνο όλα θα έχουν επιστρέψει στον παλιό «καλό» ρυθμό τιμών, μόνο που μαζί με αυτό θα έχουν αλλάξει πολλά για τον κοσμάκη. Βρισκόμαστε σε μια προεκλογική περίοδο πολύ κρίσιμη και οι αποφάσεις του κάθε Έλληνα είναι καθοριστικές, είναι αυτό που λένε διάλεξε και πάρε. Μετράς το μπόι σου και ράβεις «κουστούμι». Άλλωστε η ζωή σε αυτή τη χώρα μέσα σε ένα «κουστουμάκι» σπαταλιέται ανέκαθεν. Και έχεις και εκειόνε το ράφτη να σε αρωτάει «δεξιός» είσαι, ή «αριστερός»? Μη τρομάζετε για τη κατασκευή του καβάλου πρόκειται και μόνο !!! 
 Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου