Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Τα νέα πολιτικά γωνιακά τζάκια !!!!!

 Διαβάστε το να δείτε ποιοι 
ειναι τζάκια ??

Το πολιτικό και οικονομικό ΤΖΑΚΙ 
του Αλέξη Τσίπρα...
Έχει ΡΙΖΕΣ ....
1ον....Ο πατέρας του Παύλος Τσίπρας ήταν συνεργάτης της Χούντας και εργολάβος δημοσίων έργων της χούντας.. και Χρηματοδότης εκκλησιαστικών οργανώσεων . ...
2ον....Έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με πρόταση του Αλέκου Αλαβάνου .
Η οικογένεια Αλέκου Αλαβάνου είναι συνεργάτες της οικογένειας του Αρχιεπισκόπου της Χούντας Ιερωνύμου Κοτσώνη συνεκμεταλευτές του ιδρύματος ευαγγελιστρίας της Τήνου επί 100 χρόνια ... Συμπέρασμα ο Μπενίτο Αγύρτης Τσίπρας έχει πολύ μεγάλο ΤΖΑΚΙ. 
Η οικονομική άνεση του Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης.
 Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νυν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»! Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου.
 Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.
πηγή: Ν. Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου