Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΣΩΣ ????

 ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!

ΑΝ ΔΟΘΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ [4] ΑΔΕΙΕΣ;;;; 
 Στην πραγματικότητα όλη αυτή η φιλολογία για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών δεν θα έπρεπε να μας αφορά.
 Και τούτο διότι ξέρουμε πολύ καλά ότι τα ιδιωτικά κανάλια είναι επιχειρήσεις και οι ιδιοκτήτες τους πάντοτε έπαιζαν παιχνίδια.
 Έχουμε υποστεί τα πάνδεινα από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και τον Τύπο και φυσικά δεν ρίχνουμε τις ευθύνες μονάχα στους ιδιοκτήτες αλλά και στα φερέφωνά τους που έχουν την ιδιότητα του δημοσιογράφου.
 Κι αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. 

Τους ξέρουμε όλοι, είναι καλοπληρωμένοι, είναι η φωνή των κυρίων τους και τους εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο. 
 Και δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι έχουν τεράστιες ευθύνες για την άνοδο του Τσίπρα και της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνητική εξουσία. Συνηθίζουν να ρίχνουν τα βάρη στους πολιτικούς, αλλά είναι ηλίου φαεινότερον ότι η διαπλοκή έχει δυο παράγοντες, τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες.
 Οι πληρωμένοι "κονδυλοφόροι" είναι το μακρύ χέρι των επιχειρηματιών και κινούνται μεταξύ αυτών των δυο παραγόντων. 
Το χρήμα δυστυχώς επέβαλε τα τελευταία χρόνια μια αηδή συναλλαγή, η οποία επηρέαζε τις πολιτικές εξελίξεις, αφού κύριο έργο των "φερεφώνων" ήταν πάντα να επηρεάζουν το κοινό. Λοιπόν, μη μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η κοινωνία μας και η χώρα ταλαιπωρούνται.
 Εκείνοι που διακινούνται στο προσκήνιο και κατευθύνουν τις εξελίξεις ή θέλουν να τις κατευθύνουν, είναι γνωστοί και δυστυχώς υποκρίνονται τους τιμίους. 
Αλλά είναι δείγμα ηθικής αχρειότητας οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και η κυβέρνηση να θέλουν να βάλουν στη μέση της διαμάχης τους τον λαό. Αλλά και η αντιπολίτευση έχει πέσει στην παγίδα του διαπλεκόμενου Τσίπρα.
 [Είναι άλλης συζήτησης θέμα η αντισυνταγματικότητα της τροπολογίας για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου] 
Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό και θα πρέπει να στεναχωριόμαστε επειδή ο Μπόμπολας ή ο Ψυχάρης θα χάσουν [αν το χάσουν] το πανελλαδικής εμβέλειας Μέγκα;;; 
Στεναχωριόμαστε γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι θα χάσουν τη δουλειά τους...
 Θα σκάσουμε επειδή ο Αλαφούζος θα χάσει [αν το χάσει] το πανελλαδικής εμβέλειας Σκάι. 
Στεναχωριόμαστε γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι θα χάσουν τη δουλειά τους, αλλά από την άλλη θα ξεβρομίσει ο τόπος από κάποιους αλιτήριους που έχουν τον τίτλο του δημοσιογράφου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου