Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΩΗ ???

Η Google μετατρέπει 

'Oλους τους λογαριασμούς email σε Gmail 
Το νέο εργαλείο της επιτρέπει την χρήση του Gmail ακόμα κι όταν δεν διαθέτουμε λογαριασμό στην Google Ένα νέο εργαλείο ονόματι Gmailify επιτρέπει στους κατόχους λογαριασμών email σε άλλες υπηρεσίες, όπως Yahoo!
 Mail, Hotmail/Outlook κ.α. να τους μετατρέψουν σε Gmail, ακόμα κι αν δεν διαθέτουν λογαριασμό (τύπου @gmail.com) στην Google, αξιοποιώντας έτσι τις δυνατότητες του Gmail για όλη την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία.
 Όπως ανακοίνωσε η Google στο επίσημο blog της,
κάθε κάτοχος λογαριασμού σε άλλη εταιρεία, μπορεί απλά να κατεβάσει την εφαρμογή Gmail στο tablet ή το smartphone του, και να εγγραφεί χρησιμοποιώντας την διεύθυνση email και το password του για να συνδεθεί, και να ενεργοποιήσει την υπηρεσία Gmailify, ώστε να έχει πρόσβαση σε παροχές όπως προστασία από ανεπιθύμητο περιεχόμενο, αυτόματη ταξινόμηση μηνυμάτων ανάλογα με τον τύπο τους (Κοινωνικά, Ενημερώσεις, Προσφορές), 
Ταχύτερη αναζήτηση κ.α. Φυσικά, ανά πάσα στιγμή, όποιος το επιθυμεί μπορεί να αποσυνδέσει το λογαριασμό ηλ. ταχυδρομείου του από το Gmailify, με μια απλή διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά (στα Ελληνικά) στην ειδική σελίδα βοήθειας της Google. Δείτε πώς λειτουργεί η νέα υπηρεσία της Google, στο βίντεο που ακολουθεί: 

 Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου