Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Είστε τόσο αριστεροί ????

«Τρολάρισμα»

 Κουτσούμπα σε κυβέρνηση:
 «Που η ΝΔ σας κατηγορεί ότι της κλέψατε το πρόγραμμα της» 
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ μιλώντας στη Βουλή, κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι επειδή πρόκειται να περάσει σωρεία αντιλαϊκών μέτρων προσπαθήσει να πείσει το λαό ότι λαμβάνει φιλολαϊκά μέτρα. «Όμως ο θησαυρός είναι άνθρακας ,
διότι οι περισσότερες ρυθμίσεις του παράλληλου προγράμματος είναι γραφειοκρατικού χαρακτήρα» είπε ο κ. Κουτσούμπας, τονίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση εμπαίζει τον κόσμο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι. «Είναι τόσο αριστερή η πολιτική σας που η ΝΔ σας κατηγορεί ότι της κλέψατε το πρόγραμμα της», είπε με νόημα, υποστηρίζοντας πως η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση είναι συνέχεια της «μαύρης αντιλαικής πολιτικής» που εκτέλεσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
 O ίδιος σχολίασε όμως και τις αγροτικές κινητοποιήσεις, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι καλούν σε διάλογο απάτη τους εξεγερμένους και την ίδια στιγμή τους συκοφαντεί. 
 Ανφερόμενος τέλος, στο προσφυγικό υποστηρίζοντας ότι η αποδοχή εκ μέρους της κυβέρνησης στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ θα οδηγήσει σε νέες πολεμικές επιχειρήσεις και κατά συνέπεια σε νέες προσφυγικές ροές.

πηγή: thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου