Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΞΕΚΑΘΆΡΙΣΕ ΤΗ ΘΈΣΗ ΣΟΥ ????

ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ??


[και ιδιαίτερα η φίλη μας Μαριλίζα] 
Τόσο ο Φώτης Κουβέλης, όσο και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου είναι σχεδόν βέβαιο πως εάν ο Τσίπρας προχωρήσει σε ανασχηματισμό, και οι δυο θ' αναλάβουν υπουργικά χαρτοφυλάκια.
 Ωστόσο, αυτό δεν συνιστά και ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος μιας και δεν πρόκειται ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναζωντανέψει.
 Η πορεία του είναι καθοδική.

Και είναι λυπηρό για την φίλη Μαριλίζα που δεν αποτόλμησε να σταθεί ευθέως απέναντι στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά η στάση της ήταν πάντα... ήξεις αφήξεις, έως ότου έγραψε εκείνο το άρθρο που προέτρεπε τους φίλους της να δώσουν μια ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ στον Αλέξη Τσίπρα!!!! 
Προφανώς οι φίλοι της, έδωσαν αυτή τη δεύτερη ευκαιρία κι αυτή τη στιγμή όλοι νιώθουμε στο πετσί μας την καταστροφική πολιτική του Τσίπρα και της κυβερνητικής συμμορίας του. 
Η εκδήλωση που οργάνωσε ο [πολιτικά τελειωμένος] Φώτης Κουβέλης με τη συμμετοχή του [γενικώς άσχετου] Δραγασάκη και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, ήταν μια προσπάθεια του Κουβέλη να δώσει πνοή στο δικό του εγχείρημα που είναι μια άπελπις προσπάθεια να κρατηθεί στο πολιτικό προσκήνιο. 
Και οι τρεις ομιλητές πάλεψαν απεγνωσμένα να στοιχειοθετήσουν κάποια επιχειρήματα για την υποστήριξη της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά όλα σε μια θολή ατμόσφαιρα, όπου ανακατεύονται χιλιοειπωμένες λέξεις για την περιβόητη "προοδευτική διακυβέρνηση". 
Κι όπως όλοι έχουν καταλάβει αυτή η προοδευτική διακυβέρνηση χωράει και τον Κουβέλη και την Μαριλίζα μέσα σ' ένα μαντρί συνύπαρξης με τον ακροδεξιό [και άλλα πολλά] Καμμένο και την παρέα του. 
Δεν θα επιχειρηματολογήσω στις κάποιες αιτιάσεις της Μαριλίζας για την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και την Κεντροαριστερά. Σε κάποιο άλλο σημείωμα.... 
Επιπλέον, θέλω να σημειώσω ότι είναι κρίμα κάποιοι που φιλοδοξούν να υπηρετήσουν τον τόπο, να μην μιλούν ευθέως!!!!!! 
Η σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι συνενοχή στην τραγική πολιτική που ακολουθεί ο Τσίπρας. 
Κι έκανα αυτό το σημείωμα διότι εκτιμούσα την Μαριλίζα. 
Ας το πει όμως καθαρά και ξάστερα στους φίλους της ότι ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. 

 πηγή: Νίκος Λαγμαδυνός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου