Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Τόσο Ξεκάθαρα !!!!!

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ 

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ 
Λένε ορισμένοι υποστηρικτές του τσίρκου ακόμα, : 
«Ε, τι θέλεις να σου κάνει το παλικάρι. 
Προσπάθησε, έδωσε σκληρή μάχη, δεν υπέγραψε όπως οι άλλοι αμέσως, Διαπραγματεύτηκε και εξ ανάγκης έκανε πίσω».
 Ρε παλικάρια, θέλετε και τις λέτε η σας ξεφεύγουν αυτές τις ανοησίες;
 
Ποιος διαπραγματεύτηκε, πότε διαπραγματεύτηκε και πότε έπεσε στα τέσσερα έμφοβος και κατατρομαγμένος ο δικός σας; 

Θυμάστε ότι η μεγάλη ζημιά έγινε όταν άφησε τη χώρα ανοχύρωτη τον Ιούνιο του 2015 όταν έληξε χωρίς να ανανεωθεί η προηγουμένη συμφωνία, το δεύτερο μνημόνιο, αφήνοντας τον Βαρουφάκη που έκανε τη βρώμικη δουλειά, να ελπίζει ανοήτως ότι οι δανειστές θα τα κάνουν πιάνω τους και θα μας χρηματοδοτήσουν χωρίς δεσμεύσεις. 
Ποια διαπραγμάτευση , ποια μάχη έδωσε, ποια προσπάθεια έκανε; 
Αφήστε τα σάπια και συγκεντρωθείτε.
 Όλα τα ήξερε, για τα πάντα ήταν ενήμερος, είχε πλήρη επίγνωση του πλαισίου και των ευρωπαϊκών κανόνων, γνώριζε από την αρχή τι θα συμβεί και ενεργούσε με σχέδιο προκειμένου να δείξει ότι το πάλεψε αλλά οι κακοί ξένοι δεν τον άφησαν. 
Το αστείο λεβέντες μου είναι ότι ακόμα και στενοί συνεργάτες του, πεπεισμένοι ότι σοβαρολογεί αντιμνημονιακά, έβγαιναν βασιλικότεροι του βασιλέως και έκαναν δηλώσεις απελευθερωτικές , νομίζοντας ότι αν χρειαστεί θα τα βροντήξουν και θα τους δοξάσει ο κόσμος.
 Κούνια που τους κούναγε. 
Ο Τσίπρας είναι μεγάλη μαφία. 
Έλεγε σκόπιμα ότι ήθελαν να ακούσουν, παρασύροντας πολλά «αριστερά ντουφέκια» και όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έκανε όπισθεν με ελαφρά πηδηματάκια.
 Έτσι πούλησε το μέντορα του τον Αλαβάνο , έτσι πέταξε έξω παλιούς του συναγωνιστές που είχαν πιστέψει τα παχιά του λόγια, έτσι καθάρισε με πολλούς και μη εξαιρετέους επώνυμους «αντάρτες στα βουνά» που τώρα τον σιχτιρίζουν, έτσι υπέγραψε ένα βαρύτατο και ασήκωτο μνημόνιο, όλο δικό σας και βεβαίως δικό μας. 
Μούφα ήταν η δουλειά, από την αρχή μέχρι το τέλος. 
Ποτέ δεν πίστεψε σε τίποτα από όσα έλεγε, προγραμμάτισε, σχεδίασε και εκτέλεσε την απάτη, με ένα στόχο. 
Να γίνει πρωθυπουργός και να γιομίσει το κράτος με όλα τα λαμόγια που ήταν στην απέξω για δεκαετίες. 
Σκέφτηκε λοιπόν πονηρά: 
«Με το σταυρό στο χέρι, χαΐρι δεν βλέπουμε. 
Πρέπει να διχάσουμε το λαό, να πείσουμε ότι είμαστε διαφορετικοί, καινούργιοι, άφθαρτοι και θα φέρουμε την ευτυχία επί της ελληνικής γης» . 
Κόλλησε λοιπόν δίπλα το αντιμνημόνιο που εμπνεύστηκε ο Σαμαράς, ντύθηκε αρχιστράτηγος της αντίστασης απέναντι στους ξένους που μας πίνουν τα αίμα και νάτος πρωθυπουργός και υπουργοί του ένα τυχοδιωκτικό συνονθύλευμα ετερόκλητων στοιχείων. 
Τόσο απλά.

Πηγη: Σταύρος Στραβόλαιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου