Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Το ΚΙΝΗΜΑ έχει !!

Διακριτό πολιτικό λόγο 

Ελενόπουλος: « Οι περιοδείες Παπανδρέου συνεχίζονται και θα συνεχιστούν» 
Για την πορεία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τις πολιτικές εξελίξεις μίλησε εκτός των άλλων το στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και συντονιστής Δυτικής Ελλάδος Γιώργος Ελενόπουλος σε συνέντευξή του στον «Αχελώο».

 Ο κ. Ελενόπουλος που πραγματοποίησε περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα, μιλώντας στο κανάλι του «Αχελώου» και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπενέκο είπε για το ΚΙΝΗΜΑ: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2015. 
Γνωρίζω ότι πάρα πολλοί πολίτες, συμπολίτες μας ακόμα και αν ασχολούνται με την πολιτική, ακριβώς επειδή είναι περιορισμένη η πρόσβαση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στα μέσα ενημέρωσης, δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει σε λειτουργία το Κίνημα.
 Είναι μια πολιτική οντότητα, η οποία δρα και έχει ένα διακριτό πολύ συγκεκριμένο πολιτικό λόγο, πολύ διαφορετικό από τον πολιτικό λόγο που σήμερα ακούει ο πολίτης από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα». Αναφερόμενος στις περιοδείες του προέδρου του κόμματος και πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Ελενόπουλος επισήμανε, ότι «οι περιοδείες του προέδρου συνεχίζονται και θα συνεχιστούν. 
Εδώ και περίπου δύο μήνες έχει ξεκινήσει και μια άλλη προσπάθεια, παράλληλα με την παρουσία του πρόεδρου, η παρουσία των κλιμακίων του Κινήματος σε κάθε περιφέρεια».
 Οριοθετώντας τους οργανωτικούς στόχους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ο κ. Ελενόπουλος επισήμανε χαρακτηριστικά: 
«Από την μια να καταστήσουμε πιο αποτελεσματική την λειτουργία του οργανωμένου κομματιού του Κινήματος, να μπορέσουμε να ολοκληρωθούμε σε κάθε νομό και με ένα νομαρχιακό σχήμα και αργότερα με ένα περιφερειακό και βεβαίως αυτή η αποτελεσματικότητα να καταγραφεί στην κοινωνία, δηλαδή το Κίνημα να δρα στην κοινωνία για την κοινωνία.
 Εδώ δεν φτιάχνουμε κάποια οργάνωση η οποία σε τέσσερεις τοίχους θα συζητά για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά που αφορούν στην ελληνική κοινωνία». Μιλώντας για τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος, τόνισε πως «η κρίση μας έφερε το εξής: 
Μας έφερε νέα δεδομένα, ουσιαστικά, ανέδειξε, επί της ουσίας τα προβλήματα που έχει η χώρα για δεκαετίες, δηλαδή, τη λειτουργία ενός πολιτικού και οικονομικού συστήματος, προβληματικού. Οικοδομημένου πάνω στο πελατειασμό, την παρεοκρατία, την εξυπηρέτηση ημετέρων, την εξυπηρέτηση αυτών που είχαν ευκολότερη πρόσβαση στην εξουσία, κοντολογίς, πολλών κατεστημένων, μικρών και μεγάλων, συμφερόντων πολλών και μεγάλων».

 Πηγη: thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου