Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Φόροι,φόροι,φόροι

Και πάλι Φόροι ??

Αναριωτιέται κανείς,πως/άν είναι δυνατόν σε μία χώρα σαν την δική μας.
 Ολα να είναι όμορφα,ήρεμα και ιδίως Αγωνιστικά ! 
Ολα αυτά βεβαίως αφορούν και πορεύονται απο την αγαπημένη μας κυβέρνηση. 
 Ναί αυτή την πασίγνωστη πλέον 
‘’Κυβερνητική Νούλα’’ των Καμμένου – Τσίπρα. 

Και τα πάντα φαίνονται καθαρά και ξάστερα στον απο εχθές κατατεθειμένο στην Βουλή, λαμπρό Προϋπολογισμό !
 Ενας προυπολογισμός ο οποίος περιέχει 
‘’Ολα τα καλά του Θεού’’. Φόροι,φόροι,φόροι και πάλι Φόροι . 
Το μόνο πεδίο στο οποίο έχει πράγματι μοναδική εμπειρία και επιτυχία αυτή ,η πιο Μνημονιακή κυβέρνηση που πέρασε από τις πλάτες της Χώρας.
 Ολα τα βλέπει και σχεδιάζει τόσο καλά και σωστά, ακόμη και ένα απύθμενα μεγάλο πλεόνασμα προβλέπει!!!! 
Τον διαβάζεις και σου δίνει την εντύπωση ότι αφορά μία ευτυχισμένη, θα μπορούσαμε να πούμε, Χώρα......
Στην πραγματικότητα είναι ένας Προυπολογισμός που Οχι μόνο δεν ‘’ισορροπεί’’, Οχι μόνο δεν πετάει στα σύννεφα αλλά ,απεναντίας βρίσκεται 2.500 χιλιόμετρα θαμένος στην Γή.
Και αυτό βέβαια δεν είναι για να χαίρεται κανείς, παρά μόνο οι δημιουργοί του. 
Για μία ακόμη φορά οι σχετικές Διαπραγματεύσεις πέταξαν απο το παράθυρο, με την αγωνιστικά αγωνιούσα ‘’Κυβερνητική Νούλα’’ για το μέλλον ( της).
 Οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν, οι εγκληματίες διαπραγματευτές έφυγαν, βλέποντας πρόοδο ( ! ) και γνωρίζοντας ότι ως συνήθως,στην επόμενη συνάντηση Τρόϊκας + 1 και Κυβέρησης, η Κυβέρνηση πάλι Γυμνή ( ως συνήθως) θα αποδεχθεί τα Πάντα...... μακάρι να μην γίνει έτσι. 
 Είναι καιρός πλέον οι οπαδοί της Κυβέρνησης αυτής,οι ψηφοφόροι της, να αναρωτηθούν για το πως και γιατί αυτή η μοναδικής αγωνιστικής αντοχής κυβέρνηση κατάντησε έτσι......Κατάντησε έτσι όμως ; 
Η η όλη δομή της,πορεία της ,η έλλειψη του όποιου σχεδιασμού,τα μοναδικής πολιτικής όψης μέλη της (αλήθεια, που βρίσκεται ο κ.Κατρούγκαλος ; 
Λογικά θα ανανεώνει τις Κομουνιστικές του καταβολές ! ) 
Μήπως θα ήταν λογικό να κάτσουν απέναντι στο καθρέπτη του μυαλού τους και να ψάξουν, να δούν.... και αυτό βέβαια Οχι , για να ‘’αυτομαστιγωθούν δημόσια’’ , πράγμα που ούτε σωστό είναι , ούτε πρέπον,αλλά απλά νακαταλάβουν. 
Εμείς όμως συνεχίζουμε και άς είμαστε οι Γερμανοτσολιάδες και οι Μερκελιστές....... Γνωρίζοντας απολυτως ότι όλα αυτά είναι οι τακτικισμοί της Κυβέρνησης της ‘’πφ....αριιστερά’’, αυτής της ‘’αριστεράς των οπισθίων’’. 
Και καλά ρε Αδέλφια ,όλα αυτά,συνιθήσαμε. Αλλά και ‘’Γραφείο Πρωθυπουργού’’ στην Θεσσαλονίκη ;Δηλαδή και κατά τα φαινόμενα, το Υπουργείο Β.Ελλάδος θα πρέπει να πάει στα αζήτητα ;
 Μήπως ακολουθήσουν και οι άλλες μεγάλες πόλεις ;....Ελεος,έλεος , ας μπεί ένα τέλος στον Λαϊκισμό, τον Πανικό και την Βλακεία.

 Πηγή: Tasos Basias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου