Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η προθεσμία...

Λήγει σήμερα ?

Για την υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων σε Ε9 και ΕΝΦΙΑ 
 Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής με οικονομική επιβάρυνση 50 ευρώ αντί για 100 ευρώ προκειμένου να διορθώσουν τυχόν λάθη κατά την συμπλήρωση του με βάση το οποίο υπολογίστηκε ο ΕΝΦΙΑ του 2016.
 
Αν από τη νέα δήλωση προκύψει μείωση του φόρου μέχρι 300 ευρώ, η εκκαθάριση διενεργείται άμεσα από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με το επιπλέον ποσό του φόρου από το φορολογούμενο να συμψηφίζεται κατά τις επόμενες δόσεις καταβολής του ΕΝΦΙΑ του 2016.
 Αν από την άλλη, η επιστροφή φόρου υπερβαίνει τα 300 ευρώ, ο φορολογούμενος θα πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρμόδια Δ.Ο.Υ..
 Οι φορολογούμενοι θα χρειαστεί να επαναβεβαιώσουν τη σωστή θέση σε σχέση με τη θάλασσα αγροτεμαχίων που έχουν στην κατοχή τους, καθώς φέτος δεν υπολογίστηκαν στον συμπληρωματικό φόρο. Κλειστό το TAXIS το Σαββατοκύριακο 
Η γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ανακοίνωσε πως όλες οι παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές δεν θα είναι διαθέσιμες το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 λόγω αναβάθμισης των υπολογιστικών συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών. 

πηγή: toxrima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου