Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Προς όλους !!!

Εκείνους ..?

 Που στην μεγάλη τρικυμία 
το 2009 --2011
εγκατέλειψαν το καράβι σαν τους ποντικούς για να σωθούν .
 ==Τότε το 2011 που άλλοι πήδηξαν από το καράβι στη θάλασσα και πνίγηκαν . 
 == Τότε που άλλοι μετακόμισαν σε άλλο κομματικό φορέα αντί πολιτική θέσης βρίζοντας τον Καπετάνιο .

 ==Τότε που αυτοί ως οι ποντικοί δεν είπαν στο λαό ότι τους 100 και πλέον μεταρρυθμιστικούς νόμους του Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου τους ψήφισαν . 
==Τότε που άλλοι δια του στρίβειν των ευθυνών και δια της σιωπής των περίμενα να τελειώσει η τρικυμία και να πούνε οτι είμαστε και εμείς ΕΔΩ.
Και τώρα να μιλάνε για ΛΑΘΗ και αυτούς του Λιγόπιστους τους ΑΠΑΝΤΩ ότι. 
1ον==Είναι λάθος η τροποποίηση καταστατικού του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο να τον εκλέγουν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ. και ΟΧΙ οι κομματικοί των συνεδρίων . 
2ον==Είναι Λάθος που τα μέλη της γενικής κυβέρνησης δεν θα είναι κομματικά Μέλη αλλά στελέχη από την αγορά. 
3ον==Είναι Λάθος που το οικονομικό έγκλημα δεν παραγράφετα.
 4ον==Είναι λάθοςμε νόμο θεσπίστηκαν οι Οικονομικοί εισαγγελείς. 
5ον==Είναι Λάθος το δικαίωμα των πολιτών να αποφασίζουν με δημοψήφισμα για τα μεγάλα ζητήματα που τον αφορούν. 6ον==Είναι Λάθος που με νόμο απαγόρευεσε το ΠΑΣΟΚ τα πολιτικά Πρόσωπα τους δικαστικούς και τους κρατικούς λειτουργούς να ΜΗΝ έχουν Οφ σόρ εταιρείες στο εξωτερικό.
7ον==Είναι Λάθος γιατί εκεί είναι η μεγάλη πρεμούρα των Προμηθειών από τις κρατικές Προμήθειες.
8ον==Είναι Λάθος που διέγραψε το ΠΑΣΟΚ τους υπουργούς που έκλεψαν το ιδρώτα του Λαού με τις κρατικές προμήθειες. 9ον==Είναι Λάθος του ΠΑΣΟΚ που διέγραψε τον Σημίτη από την κοινοβουλευτική Ομάδα γιατί στην δική περίοδο το ΠΑΣΟΚ έγινε το μεγαλύτερο εκτροφείο των Λαμογίων. 
10ον==Είναι Λάθος του ΠΑΣΟΚ που με νόμο έδωσε αντί ενοικίου 5 ευρώ το στρέμμα και επί 49 έτη τα 1,5 εκατομύρια στρέματα δημόσιας αγροτικής ΓΗΣ στους νέους και μορφωμένους για να ασχοληθούν με την οικολογική βιολογική καλιέργεια και δεν πήγαν στο εξωτερικό ως μετανάστες .
 11ον==Είναι Λάθος περίπου τα 100 λάθη μεταρρυθμιστικοί νόμοι που ψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την διετία 2009 --2011.
12ον==Είναι Λάθος γιατί ήθελαν να χτυπίσουν το πελατειακό κράτος -την Διαφθορά-Να κτίσουν το κράτος Δικαίου. 13ον==Είναι Λάθος γιατί αυτοί οι 100 μεταρρυθμιστικοί νόμοι έχουν την υπογραφή του πρωθυπουργού του 44% του Γιώργου Παπανδρέου .
 14ον==Είναι λάθος αυτοί οι νόμοι γιατί μιλούσαν Για Αύξηση του παραγόμενου πλούτου Για Αύξηση των ΕΣΟΔΩΝ του κράτους Για την Πάταξη της φοροκλοπής και της φοροδιαφυγής. Για την δίκαιη αναδιανομή του παραγόμενου Πλούτου με κοινωνικά Κριτήρια.
 15ον==Είναι λάθος και μικροψυχία οι 160 βουλευτές να ψηφίσουν του 100 και πλέον μεταρρυθμιστικούς Νόμους της περιόδου 2009 --2011 και να μη λένε το όνομα του Πρωθυπουργού εκείνης της περιόδου του Γιώργου Παπανδρέου ''''
Κρίμα σε αυτούς του μικρόψυχους πολιτικούςκαι πολίτες ''''''
 ==Γιατί αν το Μάθουν τα παιδιά και τα εγγόνια θα πούνε ότι είναι ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ.
 ==Με αγάπη ένας από την γενιά του 114

 πηγη: Νίκος Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου