Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Β'. ΓΙΑΤΙ !!!!!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

 ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ (ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ) ΠΟΣΟΣΤΑ.? 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗ.ΣΥ...? 
Μέρος 2ο (από 2) 
 Αρχικά, (για αποφυγή κάθε παρεξήγησης),
δηλώνω πως είμαι από αυτούς που πιστεύουν στην ανάγκη συμπόρευσης των Κομμάτων και Κινήσεων του Σοσιαλδημοκρατικού Χώρου, γιατί είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος για να γλυτώσουμε από το δίπολο της ΣΥΜΦΟΡΑΣ.!!!!
 (Από τη Νέα Δημοκρατία, το Κόμμα που ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ την Χώρα, και από τον ΣΥΡΙΖΑ που την ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ).!!!!
 Όμως, δεν αρκεί μόνο η Συμπόρευση των Κομμάτων και των Κινήσεων του Σοσιαλδημοκρατικού Χώρου.
 ΠΡΩΤΑ και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, πρέπει να αποκατασταθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ, και να ΑΝΑΤΡΑΠΕΊ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ για το ΠΑΣΟΚ, που έχουν καταφέρει να «περάσουν» στην πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, οι Αριστεροί και οι Δεξιοί Συκοφάντες και Λαϊκιστές. 
Με το πες – πες, έχουν καταφέρει να πείσουν ακόμη και πάρα πολλούς πολίτες «δικούς» μας, που παραδοσιακά ανήκαν στον Προοδευτικό Χώρο, ότι για την Οικονομική Κρίση που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός Λαός, ευθύνεται το …. ΠΑΣΟΚ . 
Αυτή η «απαξίωση» του ΠΑΣΟΚ, είναι ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ στην άνοδο της ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. 
Από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού :
 Άλλοι θεωρούν υπεύθυνο για την Χρεοκοπία, τον ….
 Ανδρέα Παπανδρέου.!!!!!! 
Άλλοι τον …. Κώστα Σημίτη.!!!!!!! 
Και άλλοι τον …. Γιώργο Παπανδρέου.!!!!! 
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην οποία επιδίδονται συστηματικά τα τελευταία χρόνια τα Στελέχη της ΝΔ. «Παίζοντας» μόνοι τους τα τελευταία χρόνια, χωρίς να υπάρχει απέναντί τους κάποιος από το ΠΑΣΟΚ, για να αντιπαρατεθεί στα Ψέματα και στις Συκοφαντίες τους και να τους «τρίψει στη μούρη» 
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που τους διαψεύδουν , κατάφεραν να «πείσουν» την πλειοψηφία του κόσμου, οι οποίοι δεν είναι ενημερωμένοι, και «χάφτουν» ακόμη και τα πιο ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ.!!!! 
Όταν όμως αποφασίσει η ΔΗ. ΣΥΜ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΉΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και οι Συκοφάντες βρεθούν αντιμέτωποι με Στελέχη της ΔΥ. ΣΥΜ. που και θα είναι πλήρως ενημερωμένα,
 ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ, είναι ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΏΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, που όχι μόνον θα καταπέσουν τα Ψέματα και οι Συκοφαντίες, αλλά και οι Συκοφάντες ΘΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.!!!!!
 (Την προϋπόθεση «να είναι αποφασισμένα να αντιπαρατεθούν» τα Στελέχη της ΔΗ. ΣΥΜ., δεν την έβαλα τυχαία. 
Έχουμε παρακολουθήσει πολιτικές συζητήσεις στην T.V., στις οποίες συμμετείχαν Στελέχη της ΔΗ. ΣΥΜ. τα οποία είχαν χρηματίσει μέλη της Κυβέρνησης Σαμαρά. 
Η παρουσία τους ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ.!!!!! Συμπεριφέρονταν, όχι ως Στελέχη της ΔΗ. ΣΥΜ., αλλά ως … «Υπουργοί» της Κυβέρνησης …. Σαμαρά).!!!!
 Αυτοί, ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.!!! 
Για να αποκατασταθεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ και να αρχίσει να απαλείφεται Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ του ΠΑΣΟΚ από τους Έλληνες πολίτες, ώστε να αρχίσει η άνοδος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πιστεύω πως η σημερινή Ηγεσία της ΔΗ. ΣΥ. πρέπει ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, Πανελλήνιας Κλίμακας. 
Α. Με συνεντεύξεις Τύπου. (Μάλιστα η πρώτη Συνέντευξη, για λόγους Συμβολικούς αλλά και για μεγαλύτερη Δημοσιότητα, θα πρέπει να δοθεί στο Ζάππειο). 
Β. Με Διακαναλικές Συνεντεύξεις, 
Γ. Με συνεχείς παρεμβάσεις ικανών Στελεχών της Παράταξης στους Ραδιοτηλεοπτικούς Σταθμούς, ώστε (κατά το δυνατόν) να ανατραπεί η ΨΕΥΔΗΣ ΓΝΩΜΗ του κόσμου, για τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
 Δ. Αφού η ΔΗ. ΣΥΜ. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, να τους καλέσει σε Δημόσια Συζήτηση, όπου θα αποδειχτεί ποιο κόμμα Εκτροχίασε όλους τους Δημοσιονομικούς Δείχτες και μας έφερε μια ανάσα από μια Εθνική Καταστροφή. Έχουν ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.!!!!! 
 Τι φοβούνται.?? 
 Φοβούνται μήπως τους θυμώσει ο .... Μητσοτάκης.???????
 Ή φοβούνται μήπως τους «μαλώσει» ο …. Βενιζέλος.????? 
Το εγχείρημα αυτό θα είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, γιατί η γνώμη του κόσμου για τις … «ευθύνες» του ΠΑΣΟΚ είναι σχεδόν παγιωμένες (λόγω της ΑΛΑΛΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ).!!!! 
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
 Όποιος αμφισβητεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου έχει πιστέψει,πως για την Χρεοκοπία της Χώρας φταίει το ΠΑΣΟΚ και όχι η Κυβέρνηση της Ν.Δ. (Κυβέρνηση Καραμανλή), αυτό δείχνει πως δεν έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο και λυπάμαι, αλλά θα του πω, ότι είναι ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.!!! 
Η εκστρατεία αυτή πρέπει να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ, γιατί όταν φθάσουμε σε προεκλογική περίοδο, θα υπάρξει πόλωση και φανατισμός, οπότε θα είναι σα να μιλάμε, «σε ώτα μη ακουόντων».!!!!!! 
Εάν δεν γίνει η εκστρατεία που ανέφερα, θα πάμε σε εκλογές με το ΠΑΣΟΚ «σπιλωμένο», και με την σίγουρη πόλωση που θα δημιουργηθεί, φοβάμαι πως οι εκλογικές επιδόσεις της ΔΗ. ΣΥ. θα είναι πενιχρότατες.!!!!
 Στις επόμενες εκλογές, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΩΣΗ μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ !!!
 ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ.!!!!
 Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θα χωριστεί σε δύο "στρατόπεδα" : 
α). Σε αυτούς που θα θέλουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να απαλλαγεί ο Τόπος, από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Αυτοί (ας μη γελιόμαστε), θα επιλέξουν να ψηφίσουν το Κόμμα που θα είναι ο πιο ισχυρός αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ. Με τα σημερινά δεδομένα, θα επέλεγαν τον Μητσοτάκη και τη Ν.Δ., με το σκεπτικό πως με την ψήφο τους θα αποδυναμώσουν την πιθανότητα επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ !!!! 
β). Μια άλλη μεγάλη μερίδα του κόσμου, δεν θα θέλει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να "βγει" ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία. Αυτοί (ας μη γελιόμαστε), εάν θα ισχύουν τα σημερινά δεδομένα, θα "συρθούν" να ψηφίσουν τον ... ΣΥΡΙΖΑ με το σκεπτικό ότι έτσι θα κόψουν τον δρόμο στον Μητσοτάκη και τη ΝΔ.!!!! 
Εάν η σημερινή κατάσταση δεν αλλάξει και μάλιστα ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, τα υπόλοιπα Κόμματα ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΟΥΝ !!!! 
Μόνο η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, και να σπάσει το δίπολο Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ, (Σκύλα – Χάρυβδη).!!!
 Όμως, Απαραίτητη προϋπόθεση ΕΊΝΑΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος, για την προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και τους Έλληνες και την μεγάλη συμβολή του στην σωτηρία ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΈΝΗΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ) ΕΛΛΑΔΑΣ, από μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.!!!!
 Να ενημερωθεί επίσης, για τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ρόλο που έχει «παίξει» η Ν.Δ. τόσο στην δημιουργία της Οικονομικής Κρίσης, όσο και στην ΜΗ ΕΞΟΔΟ της Χώρας από την Κρίση.
 Έκκληση προς την επικεφαλής της Δημοκρ. Συμπαράταξης: Κυρία Φώφη Γεννηματά. 
Ξεκινήστε ΑΜΕΣΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ την Εκστρατεία Ενημέρωσης. 
Είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ που πρέπει να ακολουθήσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, προκιμένου να αντιστρέψει το δυσμενές κλίμα και να σπάσει το καταστροφικό δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.
 Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας «συμβουλεύουν» να μην είστε πολύ … επιθετικοί προς τη … ΝΔ, το κάνουν γιατί … ονειρεύονται συγκυβέρνηση, με την Δεξιά και τον Μητσοτάκη. Εάν κυρία Γεννηματά υπάρχουν πράγματι Στελέχη που …. Αλληθωρίζουν προς την Δεξιά, ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΈΣ, για να πάνε να βρουν μια ώρα αρχύτερα, τους ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ. 
Να είστε σίγουρη πως μια τέτοια κίνηση, όχι μόνο δεν θα ζημιώσει την Δημοκρατική Παράταξη, αλλά και θα την ωφελήσει, γιατί θα φέρει κοντά χιλιάδες δημοκρατικούς Πολίτες που έχουν απομακρυνθεί εξ αιτίας των … «δεξιόστροφων» που ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ «αλληθωρίζουν» προς την Δεξιά.
 Κυρία Γεννηματά τολμήστε.!!!
 'Ίσως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία.!!!!. 

 πηγή: Απόστολος Κυριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου