Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Α. ΓΙΑΤΙ ???

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
 ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ (ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ) ΠΟΣΟΣΤΑ.?
 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗ.ΣΥ.? Μέρος 1ο (από 2) Για να δοθεί απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, πρέπει να κοιτάξουμε ΚΑΤΑΜΑΤΑ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και να ειπωθούν ΑΛΗΘΕΙΕΣ και μάλιστα χωρίς περιστροφές.
Να τα πούμε «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ». Κατ’ αρχήν υπάρχει το παρακάτω δεδομένο, το οποίο είναι λάθος να μη λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν : Ένα πολύ μεγάλο μέρος από αυτούς που απαρτίζουν την Δημοκρατική Συμπαράταξη, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είναι συνδεδεμένοι με το ΠΑΣΟΚ, άλλοι ως νυν Μέλη και Ψηφοφόροι και άλλοι ως πρώην. 
Η ΑΠΟΨΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.!!!!!!
 Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, (ακόμη και με διαφορετικό όνομα), δεν θα πάψει να «κουβαλάει» το παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. (ΣΗΜ. Εγώ προσωπικά, (όπως και πάρα πολλοί Έλληνες), είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για όσα ΤΟ ΠΑΣΟΚ έχει προσφέρει στη Χώρα και στον Ελληνικό Λαό).
 Όμως, αυτή η ΜΕΓΑΛΗ προσφορά του ΠΑΣΟΚ, παρά τα αναπόφευκτα (για όποιον ενεργεί) λάθη, έχει αμαυρωθεί και έχει «ακυρωθεί» στη συνείδηση μιας μεγάλης μερίδας του Ελληνικού Λαού. 
Η πικρή Αλήθεια είναι, ότι το ΠΑΣΟΚ, κατά την χρονική περίοδο 2012, 2013 και 2014, έχει υποστεί από τη Ν.Δ., ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΒΑΤΕΡΛΟ.!!!!!
 Για το Επικοινωνιακό Βατερλό του ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνη είναι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ της περιόδου 2012-2013-2014.!!!!! 
Γιατί : Παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, ανέλαβε την διακυβέρνηση μιας όχι μόνο ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗΣ από τις Αγορές Χώρας αλλά και με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να την σώσει από την ΦΡΙΚΗ της Ασύντακτης Χρεοκοπίας και τον ΕΦΙΑΛΤΗ της Στάσης Πληρωμών και δεν ζήσαμε τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ συνθήκες που βίωσε ο κόσμος στην Αργεντινή και στην Βενεζουέλα. 
Ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος, (από τον Μάρτιο του 2012), ΟΥΔΕΠΟΤΕ υποστήριξε το έργο της ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ Κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, (δηλαδή την Κυβέρνηση στην οποία υπήρξε Υπουργός Οικονομικών και του Κόμματος του οποίου ήταν πλέον Πρόεδρος), από τα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ των Στελεχών της Ν.Δ, οι οποίοι, (με πρωτεργάτες τους Παυλόπουλο, Αντώναρο, Στυλιανίδη, Κεφαλογιάννη και λοιπούς Πολιτικούς Απατεώνες), τόσο εντός της Βουλής, όσο και εκτός Βουλής (σε Ράδιο – Τηλεοπτικούς Σταθμούς τους οποίους «όργωναν» σε καθημερινή βάση), ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΑΝ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, υποστηρίζοντας (ΨΕΥΔΩΣ) και χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από την Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ότι για την Χρεοκοπία, ΔΗΘΕΝ δεν … ευθυνόταν η Κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή (ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ), αλλά η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, (ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ).!!!! Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν αντέδρασε σε αυτά τα ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ, αλλά ζητούσε από πάνω και …. Συγνώμη.!!!!!!!! Αντί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ τη Ν.Δ. παρουσιάζοντας τα ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που υπάρχουν σε αφθονία, με τα οποία θα μπορούσε ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ να αποστομώνει τους ΨΕΥΤΕΣ (που τα μοναδικά όπλα τους ήταν ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ).
 Αντί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να καταγγέλλει τη Ν.Δ. για τον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό της τριετίας 2007 – 2008 – 2009 που έφερε τη Χώρα μια ανάσα από την Ασύντακτη Χρεοκοπία.
Αντί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει ότι: ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ (για τον οποίο ευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η Κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή), δεν θα υπήρχε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αποκλειστεί η Ελλάδα από τις Αγορές, ούτε θα είχε υπάρξει η ανάγκη για ένταξη στον Μηχανισμό Στήριξης, (και την ως εκ τούτου αναπόφευκτη υπογραφή Μνημονίου). 
Αντί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να καταγγέλλει την Κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή, για τις Αλχημείες που έκανε στα Στατιστικά Στοιχεία, με τα οποία μας έκανε ΔΙΕΘΝΩΣ ρεζίλι, δίνοντας ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ και ξεγελώντας με αυτό τον τρόπο, τόσο εμάς τους Έλληνες, όσο και τους Ξένους, ΑΠΟΚΡΎΠΤΟΝΤΑΣ την ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση της Οικονομίας μας, πλήττοντας έτσι καίρια την Αξιοπιστία της Χώρας.!!! Αντί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να κάνει τα αυτονόητα, αφ’ ενός μεν να στηρίζει το Μεταρρυθμιστικό και Σωτήριο για τη Χώρα έργο της Κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, (δηλ. της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ), αφ’ ετέρου δε να υπενθυμίζει τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για τα βάσανα που βιώνει ο Ελληνικός Λαός, (δηλ. την Κυβέρνηση Καραμανλή), η ηγεσία του …
 ΠΑΣΟΚ, ζητούσε …. Συγνώμη.!!!!!!!!!!! 
Με την τακτική αυτή, ουσιαστικά «επιβεβαίωνε» τους ΨΕΥΔΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ της Ν.Δ.!!!!!! 
Γιατί όταν ο ΕΝΟΧΟΣ αντίπαλος σε κατηγορεί κάνοντας μάλιστα χρήση ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και ενώ έχεις όλα τα στοιχεία για να τον αποστομώσεις και να τον «κολλήσεις στον τοίχο», εσύ ζητάς …. Συγνώμη, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου σχηματίζει τη γνώμη, ότι αφού εσύ ζητάς Συγνώμη, παραδέχεσαι (εμμέσως πλην σαφώς), ότι ο Πολιτικός Αντίπαλός σου έχει δίκιο και ότι σε κατηγορεί … 
Δίκαια.!!! 
Συνεπώς, η πλειοψηφία του κόσμου θα πιστέψει (όπως και έγινε) ότι «υπεύθυνο» για την Χρεοκοπία της Χώρας, είναι το Κόμμα του οποίου είσαι Πρόεδρος. 
Δηλαδή το ….. ΠΑΣΟΚ.!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι, τα στελέχη της Ν.Δ. λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ και χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ από την Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ
 ΤΟ … ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.!!!!!!
 Κατάφεραν να πείσουν την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του κόσμου, πως για την Οικονομική Κρίση, δεν … φταίει η Ν.Δ, δεν … φταίει η Κυβέρνηση Καραμανλή, (ΠΟΥ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ).!!!!!! 
Κατάφεραν να πείσουν την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του κόσμου, πως για την Χρεοκοπία φταίει η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, (ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.!!! Η Δεξιά κατάφερε (χάρη στην ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ του ΠΑΣΟΚ), ακόμη και να καπηλεύεται και να παρουσιάζει έργα του ΠΑΣΟΚ, ως επιτυχίες ... δικές της.!!!!!!! (πχ. Κούρεμα Χρέους, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση κλπ).!!! Τέτοια ΔΙΑΣΤΡΈΒΛΩΣΗ της Πραγματικότητας, «αξίζει» να γραφεί στο ….. βιβλίο Γκίνες.!!! Αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, η Ν.Δ. δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να καταφέρει, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ από την τότε Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.!!! Σ.Σ.
 Όποιος νομίζει ότι αυτά που γράφω δεν είναι ακριβή, ας παρουσιάσει δηλώσεις του Βενιζέλου εντός ή εκτός Βουλής, ή Συνεντεύξεις σε ΜΜΕ με τις οποίες : αφ’ ενός μεν ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την Κυβέρνηση Καραμανλή για την Χρεοκοπία της Χώρας, αφ’ ετέρου δε ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ το Μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης Παπανδρέου, (της Κυβέρνησης της οποίας υπήρξε υπουργός Οικονομικών, της Κυβέρνησης του Κόμματος του οποίου ήταν πλέον Πρόεδρος και είχε ΚΑΘΗΚΟΝ να στηρίζει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ).!!! Εάν παρουσιαστεί ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, (Video με δηλώσεις εντός ή εκτός Βουλής, ή άρθρο σε εφημερίδες), όπου ο τότε Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος καταγγέλλει την Κυβέρνηση Καραμανλή για την Χρεοκοπία της Χώρας, και παράλληλα υποστηρίζει το έργο της Κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου (την Κυβέρνηση του «δικού» του και ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ Κόμματος) εγώ θα ζητήσω συγνώμη για όσα καταγγέλλω.!!!!! 
Όμως, δεν θα βρεθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.!!!! 
Χωρίς την «εκκωφαντική σιωπή» της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, χωρίς τις «συγνώμες», αλλά με ΣΩΣΤΗ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του κόσμου, για το ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν θα είχε υποστεί από τη Ν.Δ. αυτό το «Επικοινωνιακό Βατερλό», αλλά ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, το ΠΑΣΟΚ θα ήταν σήμερα ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, και η Ν.Δ. θα ήταν Δημοσκοπικά, εκεί που σήμερα είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη.!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου