Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ !!!!!

Από το ΚΙΝΗΜΑ  !!!! 

Ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης
Έγινε χτες με μεγάλη επιτυχία 
 στο Δημαρχείο Καλλιθέας. 
 Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα, το μέλλον της, τις νέες τάσεις, την καινοτομία και πολλά άλλα επιμέρους θέματα 
Η εκδήλωση  είχε τα χαρακτηριστικά της ανοικτής συζήτησης, με ενεργή συμμετοχή του κοινού. 

 Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η διεξαγωγή συμπερασμάτων που θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για παραγωγή πολιτικών θέσεων, του Κινήματος.
 Όπως μας λέει η συντονίστρια του Εργαστηρίου Επιμόρφωσης, κα Κωνσταντίνα Αντερριώτη με τις εκδηλώσεις εξωστρέφειας, που πραγματοποιούνται όλο αυτό το διάστημα και έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, λόγω της 3ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που οδηγείται το ΚΙΝΗΜΑ, 2-3 και 4 Ιουνίου 2017 στο CARAVEL, θα επιτευχθεί η ενεργή συμμετοχή των πολιτών και η συμβολή του πολίτη στη διαμόρφωση πολιτικών θέσεων, που θα ανταποκρίνονται πραγματικά στις ανάγκες των πολιτών και δεν θα είναι αποστειρωμένες πολιτικές θέσεις, που σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες γραφείων. 
Έτσι γίνεται ουσία η διακηρυκτική θέση του Κινήματος «όλα συμμετοχικά, όλα από τη βάση» Στην εκδήλωση συμμετέχουν αξιόλογοι ομιλητές, με τεράστια εμπειρία, όπως είναι ο πρώην υπουργός οικονομικών κος Φίλιππος Σαχινίδης, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής κος Γιάννης Σγουρός, ο πρώην υφυπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης με αρμοδιότητα την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ιδρυτής της FORTHNET Παντελής Τζωρτζάκης. 
Επίσης συμμετέχουν νέοι άνθρωποι με γνώσεις και καινοτόμες ιδέες όπως είναι η κα Έμμυ Ρογκάκου συντονίστρια του τομέα έρευνας, καινοτομίας και νέας γνώσης του Κινήματος, ο κος Δημήτρης Τσίγκος επιχειρηματίας και ιδρυτής της πρώτης startup προπτυχιακών φοιτητών και ο κος Γιάννης Γεωργαντάς μέλος του τομέα χρηματοδοτικών εργαλείων του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
 Ο συντονισμός της συζήτησης θα πραγματοποιηθεί από την κα Κωνσταντίνα Αντερριώτη και τον κύριο Τάσο Κλάδη, συντονιστή του τομέα περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής και αξιοποίησης εθνικών πόρων. 
 Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που είτε αγωνιούν και επιθυμούν να συμβάλλουν με τις ιδέες τους και τον λόγο τους, είτε επιθυμούν την ενημέρωσή τους. 
 Η πολιτική επιστρέφει στους πολίτες τονίζει η κυρία Αντερριώτη και το Κίνημα και ο προοδευτικός χώρος, μπορεί να συμβάλει και να παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτό το εγχείρημα.
 Η εκδήλωση «το Μελλοντικό Περιβάλλον της Επιχειρηματικότητας» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου