Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Τα Συμφέροντα !!!

Και πολίτες.

Η διαπλοκή στην Ελλάδα, είναι σαν 
την Λερναία Ύδρα. 
 Ένα κεφάλι κόβεις, φυτρώνουν δύο.
 Είναι τα συμφέροντα της διαπλοκής, που από το 2010 με τα παπαγαλάκια τους, κυρίως στα μεγάλα ΜΜΕ, πολεμούν κάθε πραγματική μεταρρύθμιση εκσυγχρονισμού του κράτους, κάθε αλλαγή που θα βοηθούσε τη χώρα να απαλλαγεί από τα μνημόνια, να παραχθεί νέος πλούτος επ΄ ωφελεία ΟΛΩΝ και τους απλούς πολίτες να πάρουν μία βαθιά ανάσα.
 
 Είναι τα ίδια συμφέροντα πού άνοιξαν το δρόμο για την πρωθυπουργία Σαμαρά, που σχεδίασαν την «αριστερή παρένθεση» του Τσίπρα και τώρα στρώνουν ρόδα για τον ερχομό του Μητσοτάκη. 
Είναι τα ίδια συμφέροντα, που ενώ φιλοξενούσαν τις «απόψεις» του Μιχαλολιάκου, των κάθε είδους Λεβέντηδων και ψεκασμένων, του αστείου Σώρρα, ταυτόχρονα φίμωναν ή διαστρέβλωναν όποια φωνή προσπαθούσε να πει ΑΛΗΘΕΙΕΣ ή να θίξει τα συμφέροντά τους.
 Είναι τα ίδια συμφέροντα, που με κάθε τρόπο, προσπαθούν να επιβάλουν κόμματα και πρόσωπα που είναι αρεστά και βολικά στις δικές τους επιθυμίες και ταυτόχρονα να «αποκοιμήσουν» τους πολίτες στους καναπέδες τους «απολαμβάνοντας» survivor, τούρκικα σήριαλ και άλλα «πολιτιστικά» σκουπίδια!! 
Είναι τα ίδια συμφέροντα που καθημερινά μας βάζουν το δίλλημα:
 Τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα; 
 ΟΧΙ κύριοι.
 Ούτε τη Σκύλλα θέλουμε, ούτε τη Χάρυβδη επιθυμούμε.
 Τέτοιου είδους διλλήματα είναι για ΥΠΗΚΟΟΥΣ και ΟΧΙ για ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ και ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
 Θα επιλέξουμε, όταν έρθει η ώρα, αυτό που ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ,
και όχι αυτό που ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου