Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Τα πολιτικά !!!

Εκτοπίσματα 

 Είναι συγκριτικά μεγάλα. 
==Το 2011 οι νάνοι της πολιτικής βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ότι θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό του 44% τον Γ.Παπανδρέου .
 ==Μετά από 10 μέρες ο πρωθυπουργός του 44% της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης της βουλής .

 ==Η βουλή παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στο πρωθυπουργό Γ Παπανδρέου και την κυβέρνηση του με την ψήφο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και την ψήφο των νάνων πολιτικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. 
==Μετά από 3 ημέρες ο Γ Παπανδρέου υποβάλλει την παραίτηση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια αφού πρώτα τα υπομόχλια του συστήματος Νάνοι Πολιτικοί του παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης. 
==Αυτοί οι νάνοι πολιτικοί βουλευτές πήδηξαν από το καράβι ΕΛΛΑΣ που περνούσε τον ατλαντικό με Καπετάνιο τον Γιώργο Παπανδρέου έπεσαν στην Θάλασσα τους περισυνέλαξαν τα συμφέροντα του πολιτικού συστήματος και νάτοι σήμερα. ==Σήμερα αυτοί οι πολιτικοί Νάνοι θέλουν το πολιτικό συγχωροχάρτι παίρνοντας ΦΩΣ από την Λάμψη του Καπετάν Γιώργη Παπανδρέου και ζητούν να γίνουν οι πολιτικοί παίχτες στην Κέντρο αριστερά. 
==Έχουν 'Ύπνο Βαθύ γιατί λογαριάζουν χωρίς τον Ξενοδόχο τον Λαό της Κεντροαριστεράς. 

 πηγή: Νίκος Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου