Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Είπαν θα φέρουν ????

Την Αξιοκρατία...!

Α λα ΝΔ, σε εξελιγμένη μορφή:
 "τα δικά τους παιδιά" και τους γονείς τους. 
Το τερμάτισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Έβαλαν τον πατέρα του Νίκου Παππά πρόεδρο του ΟΑΣΘ Εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, ότι νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, θα είναι εφεξής το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πατέρας του νυν υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκου Παππά, Στέλιος.
 
 Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε το νέο διοικητικό συμβούλιο, του κρατικοποιημένου πλέον ΟΑΣΘ (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), με τον πατέρα του υπουργού, Στέλιο Παππά να ηγείται του οργανισμού ενώ τη θέση του διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο ο πολιτικός μηχανικός Σάββας Παναγιωτίδης.
 Το νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν τα μέλη Ακρίτας Καϊτατζής (νομικός), Μανώλης Λαμτζίδης (δικηγόρος – πρώην πρόεδρος του ΔΣΘ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ), Φώτης Μπίμπασης (πρόεδρος του Σωματείου Εμποδιζόμενων Ατόμων «Αναπηρία Σήμερα»), η δημοσιογράφος Όλγα Γιάννη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα ως εκπρόσωπος του δήμου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γαβριήλ Αβραμίδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.
Πηγή: thecaller.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου