Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Εμείς πιστεύουμε !!!!

Στη δημοκρατία

 Και δεν έχουμε στεγανά. 
Καλοδεχούμενος και ο Σταύρος. 
Καλοδεχούμενος και ο Γιάννης. 
Καλοδεχούμενοι όσοι θέσουν υποψηφιότητα για την ηγεσία της κεντροαριστεράς.
 Ότι αποφασίσει ο λαός της κεντροαριστεράς. 
Που όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν αποτελεί πλειοψηφικό ρεύμα.
 
Ένα ανοιχτό κίνημα που περιλαμβάνει σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, κεντρώους δημοκράτες και που αποτελεί το φυσικό "σπίτι" ακόμα και εκείνων που βρήκαν προσωρινό καταφύγιο στον Σύριζα και πείστηκαν από τα ψέματα και τις απάτες της ηγεσίας του. 
Ολα αυτά με την προϋπόθεση πως ο ή η αρχηγός που θα εκλεγεί θα είναι σεβαστός (η) από τους υπόλοιπους υποψήφιους και όλοι μαζί, με τα όργανα που θα δημιουργηθούν στο νέο κόμμα θα δουλέψουν για το λαό και τις διαλυμένες κοινωνικές τάξεις.
Ο Γιάννης Ραγκούσης -Θα διεκδικήσω την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης… 
Τις θέσεις του για τη νέα, ενωμένη προοδευτική παράταξη παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Ραγκούσης, στην οποία ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είχε διαφωνήσει με την κυρία Διαμαντοπούλου, επειδή επιθυμούσε να «συμπράξει» με το κόμμα της Φώφης Γεννηματά. «’Άκουσα με προσοχή τις σωστές και σημαντικές προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προς τη δημιουργία νέου, ενωμένου, προοδευτικού φορέα. 
Είναι ευρύτατα γνωστό ότι επιδιώκω την επικράτηση σχεδόν των ίδιων προτάσεων. 

 πηγή: χάρης καδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου