Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Μνημόνιο !!!!

Συνεργασίας  !!!

Με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 
 Ένα ξεχωριστό μνημόνιο συνεργασίας και υποστήριξης, υπογράφηκε πριν λίγες μέρες μεταξύ του Σωματείου μας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών, Επιστημόνων Επισιτισμού, Αττικής «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» με σκοπό την αξιοποίηση των δράσεων και της τεχνογνωσίας που έχει αναπτύξει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής και πιο συγκεκριμένα:

 Εκπαιδευτικής και συμβουλευτικής φύσεως δράσεις, όπως μαθήματα μαγειρικής για παιδιά, για Μητέρες SOS, διαδραστικά σεμινάρια, συμβουλευτική γραμμή, (π.χ. Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης, Σχολή Μητέρων) κλπ. Ουσιαστική βοήθεια στις διάφορες δομές των Παιδικών Χωριών SOS (π.χ. με μέλη της Λέσχης ή μαθητές ιδιωτικών και δημοσίων σχολών όπου μέλη της Λέσχης διδάσκουν κλπ.)
 Διοργάνωση και συμμετοχή σε δρώμενα όπως Διαγωνισμοί Μαγειρικής Παιδιών, Φεστιβάλ Παιδικής Κουζίνας, με σχετικές δημοσιεύσεις στο έντυπο της Λέσχης, κλπ. Συμμετοχή της Λέσχης σε Bazaars ή κατασκευές εδεσμάτων ή εκδόσεις (π.χ. μίνι βιβλίων μαγειρικής τοπικής ή ελληνικής κουζίνας), με σκοπό την αύξηση των εσόδων των Παιδικών Χωριών SOS.
 Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Λέσχης κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη, αγαπημένο φίλο και υποστηρικτή του έργου μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο οποίος πάντοτε προσπαθεί να βρίσκει ευκαιρίες για να μας υποστηρίζει.
 Το μνημόνιο υπογράφτηκε στα γραφεία μας παρουσία του Προέδρου μας κ. Αναστάσιου Βρεττού και της Διευθύντριας Marketing και Fundraising κας Έλσας Σταθοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου