Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Η Δεξιά ???

Και η Αριστερά ?????

Ενώνονται σε κοινό πολιτικό αγώνα με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα, 
Που διαθέτουν για την συρίκνωση και την διάλυση του Κέντρου την ΝΟΜΗ της εξουσίας με όλα τα μέσα που το σύστημα τους διαθέτει ....!!!
Αποστασία 1965...!!!...Βρώμικο 1989...!!!..Αποστασία 2011...!!!

.Οι Ηγέτες του Κέντρου Γνώριζαν ότι ...!!!
.1ον...Ο εμφύλιος μεταξύ της Δεξιάς και της Αριστεράς άρχισε το 1942 για την Κατοχή της εξουσίας στην χώρα μας μετά την κατοχή των Γερμανών.
.2ον....Οτι η Δεξιά και η Αριστερά δεν σεβάστηκαν την Συμφωνία της Βάρκιζας για την ΕΝΟΤΗΤΑ του Λαού μετά την αποχώρηση του Γερμανικού Στρατού απο την χώρα και αιματοκύλησαν την Ελλάδα με το εμφύλιο 1944 - 1949.
.3ον...Με αποτέλεσμα ...!!!
 Οι νικητές οι ΔΕΞΙΟΙ να επιβραβευθούν με το σχέδιο Μάρσαλ....!!!
 Οι ηττημένοι Αριστεροί στον Διωγμό -Εκτός Ελλάδας στις χώρες της Σοβιετικής Ένωσης και σε χώρες του συμφώνου της βαρσοβίας και οι εντός της χώρας στα ξερονήσια και στις φυλακές.
.4ον...Η Ευημερία --Οικονομική --Κοινωνική --Πνευματική -- Στην χώρα μας Δημιουργείται ΜΟΝΟ από τις κυβερνήσεις του Κέντρου....!!!
.5ον...Η Ε. Λ .Ε. --Εθνική Λαϊκή Ενότητα -- Πυλώνας της πολιτικής του Κέντρου -- η Νέα Συμφωνία της Βάρκιζας-- . Επαναδιατυπώθηκε με τον νόμο του Ανδρέα του Παπανδρέου στις 17/8/1982 περί Αναγνώρισης της Εθνικής Αντίστασης. .6ον...Αλλά δεν κατέστρεψε τους Φακέλους --Τα αρχεία του εμφυλίου της Δεξιάς και της Αριστεράς της Ασφάλειας
-- Για να αποτελέσουν τα ντοκουμέντα για τους ερευνητές και ιστορικούς της χώρας.Να γνωρίσουν οι Ελληνες την πραγματική πολιτική ιστορία της χώρας.
.7ον...Ο Πολιτικός αντίπαλος της Δεξιάς και της Αριστεράς είναι το Κέντρο.
.8ον...Τα δύο άκρα του Πολιτικού Συστήματος είναι οι όψεις του αυτού νομίσματος .
.9ον...Γιατί η ΔΕΞΙΑ εκπροσωπεί το Καπιταλισμό του ιδιωτικού Κεφαλαίου και δημιουργεί 2 κοινωνικές Τάξεις το Κεφάλαιο και την Εργατική τάξη.
.10ον..Φιατί η ΑΡΙΣΤΕΡΑ εκπροσωπεί τον Κρατικό Καπιταλισμό των μελών του Κόμματος και δημιουργεί 2 κοινωνικές Τάξεις τα μέλη του κόμματος και την Εργατική τάξη. 
 ****Την Ενότητα της δεξιάς και της αριστεράς την βιώσαμε το Βρώμικο 1989 με την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο και στην συνέχεια την επιβράβευση του από το Ελληνικό Λαό που τον ξαναέκανε Πρωθυπουργό της Χώρας. ****Την Ενότητα της δεξιάς και της αριστεράς την βιώσαμε με την αποστασία του 2011 και με τους Αποστάτες . 
Είναι αυτοί που έβαλαν Φρένο στην συνέχιση και την υλοποίηση των μεταρρυθμιστικών νόμων της του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου .
 Για την Πάταξη της Διαφθοράς της Πολιτικής του Πελατειακού Κράτους. 
Για την Πάταξη της διαφθοράς των πολιτικών με τις οφ σορ εταιρείες που είχαν στο εξωτερικό . 
Γιατί εκεί πήγαινε το μαύρο χρήμα των προμηθειών των Κυβερνητικών Παραγόντων από τις Προμήθειες και τα δημόσια έργα του Κράτους . 
.Συμπέρασμα ...!!! 
Η Δεξιά και η Αριστερά ενώνονται σε κοινό πολιτικό αγώνα με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα που διαθέτουν για την συρίκνωση και διάλυση του Κέντρου για την ΝΟΜΗ της Εξουσίας με όλα τα Θεμιτά και Αθέμιτα μέσα που το πολιτικό σύστημα τους διαθέτει.
\ ==Η πολιτική ιστορία μας δίδαξε
==Ο χρόνος τους Αποκάλυψε==
 !!!...Αποστασία 1965...!!!...Βρώμικο 1989...!!!..Αποστασία 2011...!!! 
*Ήρθε η ώρα του Γιώργου Παπανδρέου .*

Πηγή: Νίκος Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου