Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Αυτό είναι !!!!!

 Το σχέδιο τους..?


Και ΠΑΝΤΑ ο ΛΑΟΣ στην ΑΚΡΗ ?
 Γίνεται αναδιάταξη του πολιτικού συστήματος των κομμάτων, 
και του πολιτικού προσωπικού της χώρας 
για τον έλεγχο από τις Φατρίες και 
την 4η εξουσία. είναι. 
***1ον...Η ΝΔ να παραμείνει ο δεξιός πόλος του συστήματος γιατί τα πολιτικά πρόσωπα είναι ελεγχόμενα από το σύστημα εξουσίας. 
***2ον...Ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εκινείτο από την αριστερά που ήταν πριν το 2015.

Τώρα κινείται πρός την Κέντροαριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει ως πόλος του συστήματος γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε πλέον ελεγχόμενος από το σύστημα . 
Και ιδιαίτερα τώρα μετά από τις τόσες πολλές κωλοτούμπες που πήρε και η πολιτική του πορεία τον ανέδειξε ως πρωταθλητή του πολιτικού ΨΕΥΔΟΥΣ. 
***3ον...Την πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ της αριστεράς που είχε μέχρι το 2009 μα ποσοστό το 4% θα την καλύψει ο Λαφαζάνης - Κωνσταντοπούλου και θα παραμείνει το Λα.Ε ο νέος πόλος της αριστεράς του συστήματος . 
***4ον...Η ΔΗΣΥ και το Ποτάμι ολοκλήρωσαν την αποστολή τους ως οι διασπαστές και της διάλυσης της Ελληνικής Σοσιαλ Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ το 2011 και σήμερα το 2017 επανασυνδέονται για την σύσταση του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κέντρου .
Το ΦΙ ΔΗ Κ. είναι το κόμμα του τύπου Γκεσνερ της Γερμανίας που θα είναι ο Μπαλαντέρ μεταξυ του SPD - CDU. Το μεγάλο πολιτικό στοίχημα ειναι ποιο θα είναι το Ελληνικό SPD .??? 
***1ον....Θα είναι o ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι ελεγχόμενος απο το σύστημα της 4ης εξουσιας. 
***2ον...Θα είναι το ΚΙ ΔΗ ΣΟ που δεν μπορεί το σύστημα να το ελέγξει γιατί ο πολιτικός του εκπρόσωπος δεν ενδίδει στο σύστημα και ο πολιτικός του στόχος είναι η μεταφορά της εξουσίας στον πολίτη.
***ΕΔΩ σ αυτό το Πολιτικό ΕΡΩΤΗΜΑ.
*** Την απάντηση θα την δώσει ο Λαός με την ψήφον στις ερχόμενες εκλογές. 
Ο πολίτης στις ερχόμενες εκλογές θα έχει ως κυρίαρχο κριτήριο επιλογής του ΟΧΙ το ποιό Κόμμα θέλει να ψηφίσει. 
Αλλά το ποιό θα είναι το πολιτικό πρόσωπο που εμπιστεύεται ότι θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του σύμφωνα με το πρόγραμμα του που έχει καταθέσει στον Ελληνικό Λαό. 
Άρα ο πολίτης στις ερχόμενες εκλογές ψηφίζει με μοναδικό κριτήριο την εμπιστοσύνη που έχει ως πολίτης προς τον πολιτικό πρόσωπο που θα επιλέξει και θέλει να τον εκπροσωπίσει. 
Από την Πολιτική Δράση των ενεργών Πολιτικών διαπιστώνουμε.
 Ότι ο μόνος πολιτικός Ηγέτης που σήμερα το 2017 δικαιώνεται και επαληθεύεται μετά την αποστασία του 2011 για τις πολιτικές επιλογές και η ίδια η Διεθνής Ένωση Ηγετών του κόσμου τον επιβράβευσε γιαυτές είναι ο Ηγέτης της Ελληνικής Σοσιαλ Δημοκρατίας που εκφράζεται από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 
Γιώργος Παπανδρέου. 
Γιαυτό κάτω τα χέρια από τον Ηγέτη της Ελληνικής Σοσιαλ Δημοκρατίας τον 
Γιώργο Παπανδρέου.
***Το Προμηθέα του ΦΩΤΟΣ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ που αγωνίζεται για την μεταφορά της εξουσίας στον πολίτη.
 Γιατί ο Γ Παπανδρέου είναι η Ελπίδα του Έθνους και της Πατριδας. 
Γιατί ο Γ Παπανδρέου είναι η Ελπίδα της Νέας Γενιάς και της Πατρίδας.

 Από την γενιά του 114 
Νίκος Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου