Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Οι ΣοσιαλΔημοκράτες !!!!!!!!

Είναι Ελεύθεροι....
 Και επιλέγουν Ελεύθερα.
 αΓΑΠημένοι σύντροφοι ο Γ Παπανδρέου
 τις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη και την παρακαταθήκη του ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου που είπε ότι το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ κληρονομείται ΔΕΝ τιμαριοποιείται γιατί ανήκει στον Λαό του και ότι οι ιδιοκτήτες του ΠΑΣΟΚ είναι ο Λαός του ΠΑΣΟΚ.

 Αυτές τις αρχές της Σοσιαλδημοκρατίας τις σεβάστηκε και τις τίμησε ο Γ Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ όμως του 44% του Γ Παπανδρέου το 2011 έγινε μέσα σε 2 χρόνια το ΠΑΣΟΚ του 8,6% του Βαγγέλη Βενιζέλου.
 Και μετά από αίτημα του πρώην Προέδρου και Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου και την άρνηση Βαγγέλη Βενιζέλου για να γίνει το συνέδριο ΠΑΣΟΚ το 2014 για τον επανακαθορισμό των θέσεων ΠΑΣΟΚ στα νεα δεδομένα που δημιουργούνται και την καταπάτηση των αρχών της 3ης Σεπτέβρη από την Καμαρίλα Βαγγέλη Βενιζέλου . 
Ο Γ Παπανδρέου προχώρησε στην επαναδιατύπωση των αρχών της 3ης Σεπτέμβρη με τις αρχές της 3ης Γενάρη 2015 του ΚΙΔΗΣΟ και το ΚΙΔΗΣΟ αποτελεί την συνέχεια του ΠΑΣΟΚ.
 Το ΠΑΣΟΚ όμως του Β Βενιζέλου και της Φώφης Γενηματά εχει μεταλαχθεί έχει μεταγλωτιστεί άλλοτε ως ΔΗ ΠΑΡ- άλλοτε ως ΔΗ ΣΥ γιατί ανήκει σε καμαρίλα εξουσίας. 
Έγινε πλέον το υπομόχλιο του συστήματος και των πόλων της εξουσίας τύπου Γκένσερ του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος -ΦΙ ΔΗ Κ -της Γερμανίας που ήταν ο μπαλαντέρ του SPD και του CDU . 
Το Ελληνικό CDU το γνωρίζουμε είναι το κόμμα της ΝΔ . 
Το Ελληνικο SPD δεν το γνωρίζουμε γιατί είναι 2 οι διεκδικητές του χώρου. 
..1ον..Είναι το ΚΙΔΗΣΟ που αποτελεί την συνέχεια του ΠΑΣΟΚ. 
..2ον..Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει μεταλαχθεί και μεταγλωτιστεί. Αυτό έγινε μετά από τις τόσες πολιτικές μεταστροφές που πήρε από την αριστερά προς το κέντρο και έγινε ελεγχόμενος από το σύστημα εξουσίας. 
Αυτό συνέβει ιδιαίτερα μετά το άδειασμα που έκανε σ όλα τα κόμματα της βουλής το Αύγουστο το 2015 με την στήριξη τους και την ψήφιση τους του 3ου μνημόνιου από την ΝΔ -ΠΑΣΟΚ -Ποτάμι- Λεβέντης . 
 Είναι άξιο να θυμίσουμε ότι τότε όλα τα κόμματα περίμενα μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ -Αλέξης Τσίπρας- θα σχημάτιζε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας για την υλοποίηση του 3ου μνημονίου αυτό δεν το έκανε και πήγε την χώρα σε εκλογές στις 20/9/2015 μετά από 8 μήνες. 
 Σ αυτές τις εκλογές έγινε και το ξεκαθάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ από τις συνιστώσεις που δεν ψήφισαν το 3ο μνημόνιο .
 Γιατί οι βουλευτές που εκλέχθηκαν στη νέα βουλή ΔΕΝ ήταν η επιλογή του πολίτη αλλά η επιλογή του Αρχηγού του κάθε κόμματος και βοήθησε ώστε ο αρχηγός του κάθε κόμματος να γίνει ισχυρός στην κοινοβουλευτική του ομάδα. 
Άρα από ΕΔΩ έχουμε την πλήρη μεταστροφή και εισβολή του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της λεγόμενης Κεντροαριστεράς. 
Το σύστημα όμως τον ΣΥΡΙΖΑ τον προωθεί μετά από τις τόσες κολοτούμπες που πήρε και βεβαίως τον θέλει ως τον πόλο εξουσίας της Κεντροαριστεράς γιατί τον ελέγχει. 
Επίσης στο χώρο της κεντροαριστεράς υπάρχει και το ΚΙΔΗΣΟ που αποτελεί την συνέχεια του ΠΑΣΟΚ αλλά το σύστημα δεν τον πάει δεν το θέλει και αυτό το διαπιστώσαμε με την αποστασία .... 
Γιατί ο εκπρόσωπος του ΚΙΔΗΣΟ ο Γ Παπανδρέου δεν ενδίδει στο σύστημα των ΜΜΕ και των οικονομικών συμφερόντων γιατί ανήκει στο Λαό της Σοσιαλ Δημοκρατίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γ.Παπανδρέου μετά την αποστασία το 2011 τον κράτησαν στην πολιτική σκηνή της χώρας ΟΧΙ τα ΜΜΕ και οι Δημοσιογράφοι αλλά εμείς όλοι του Διαδικτύου που προβάλουμε τον Γ Παπανδρέου και κανένα ΜΜΕ. 
Άρα το Ελληνικό SPD το διεκδικούν το ΚΙΔΗΣΟ και ο ΣΥΡΙΖΑ Γιαυτό ο Γ.Παπανδρέου κράτησε την αυτονομία του ΚΙΔΗΣΟ αναμένει την όσμωση και είπε ΟΧΙ υποψήφιο για το ΦΙΔΗΚ. 
29/10/2017
Πηγή: Νίκος Γκαρέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου