Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Από το Γραφείο !!!

Τύπου του 
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

 Εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 Έχουμε επανειλημμένως θέσει ζήτημα Παπαγγελόπουλου, όπως και αυτό της υπόγειας διαδρομής μεταξύ Τσίπρα και Καραμανλή, κάτι που τεκμαίρεται τόσο από την επιλογή προσώπων στην κυβέρνηση, τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και την επιλογή Παυλόπουλου για την ύψιστη πολιτειακή θέση του ΠτΔ,
όσο και την επίμονη υπεράσπιση των ευθυνών Καραμανλή για την παρολίγον χρεοκοπία της χώρας με ψεύδη και σενάρια συνωμοσιολογίας, τα οποία, όχι μόνον ασπάστηκε ο κ. Τσίπρας, αλλά συνεχίζουν να αποτελούν, τη δικαιολογητική βάση των επιλογών του, παρά την ομολογημένη αυταπάτη.
 Οι επιλογές αυτές, ειδικά μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, για το θάνατο του Κώστα Τσαλικίδη για τη μη διερεύνηση της υπόθεσης από τον αρμόδιο τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κ. Δ. Παπαγγελόπουλο, εκθέτουν τη διεθνώς τη χώρα και αποτελούν ύβρι για τους Έλληνες και τις θυσίες τους.
 Σε κάθε ευνομούμενη χώρα, κάθε πολίτης θα μπορούσε ευλόγως να αναρωτηθεί – και να ρωτήσει τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, αν ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του.
 Σε αυτό το πάρε – δώσε, πολιτικό σύστημα όμως, κανείς δυστυχώς, δεν δικαιούται να είναι ονειροπόλος.
 Ο κ. Τσίπρας, είτε κρατήσει στην κυβέρνησή του τον κ. Παπαγγελόπουλο, είτε τον διώξει, οραματιζόμενος να συγκροτήσει με άλλους «διαθέσιμους» παράγοντες, δικό του δίκτυο ελέγχου της δικαιοσύνης, θα παραμένει συνυπεύθυνος για τη συνεχιζόμενη λειτουργία του πελατειακού συστήματος εξουσίας, με τις εγκληματικές επιπτώσεις του για τους Έλληνες και τη χώρα. 
Με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, τουλάχιστον, όλοι μπορούν πλέον να γνωρίζουν, ότι οι υποκλοπές, αλλά και η μη διερεύνηση της υπόθεσης, έχουν ονοματεπώνυμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου