Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ακούστε :

Ρε Μάγκες...! 

Απευθύνομαι σε συντρόφους 
και ''συντρόφους''.
 Να πάτε στο συλλαλητήριο,καθίστε 
και ένα μήνα εκεί στο Σύνταγμα,
πρόβλημα σας και δικαίωμα σας. 
Δεν έχω κανένα θέμα που θα πάτε,
η ένσταση μου είναι πως θα πάτε στον
 ίδιο χώρο με όλα τα Ακροδεξιά βοθρολύματα της επικράτειας που 
μας βρίζουν 8 χρόνια τώρα, Δεξιούς, Ανελίτες, ψεκασμένους, στρατηγούς και γραφικούς μπαγλαμάδες πατριδοκάπηλους και κάθε καρυδιάς καρύδι.

 Κι αυτό δικό σας θέμα όμως αφού δεν σας ενοχλεί.
 Όμως,όσοι από σας είχατε κρυφτεί 3 χρόνια τώρα,κάνατε δημόσιες σχέσεις με όλους, Αριστερούς, Δεξιούς, τους πάντες χωρίς πρόβλημα, που εδώ μέσα ανεβάζατε μόνο γλυκοκαλημερίτσες και πανσέληνους, ευχές για παγκόΖμια ειρήνη και αφοπλιΖμό και ξαφνικά ένα πρωί του φετινού Ιανουαρίου αποφασίσατε να κάνετε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ με πρόφαση το εθνικό θέμα για να είστε καλυμμένοι και να μπορείτε ξανά μεθαύριο να ξανακάνετε την κωλοτούμπα σας και να ξανακάνετε τους γλυκούληδες με όλους όπως πριν, ε όχι.
 Δεν μπορείτε εσείς να κουνάτε το δάχτυλο σε μας που πάμε γαμιώντας την συμμορία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τις 26/1/2015 που κυβερνά.
 Δε δικαιούστε εσείς να πουλάτε μούρη σε μας και να μας λέτε πως ''βάζουμε πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ'',γιατί απλά υποστηρίζουμε την επίσημη θέση του κόμματος μας,την θέση του Κινήματος αλλαγής, του Γιώργου Παπανδρέου εδώ και χρόνια όπως και της Φώφης. 
Να μιλάτε για ''προδοσίες'' φωτογραφίζοντας Γιώργο και Φώφη επειδή είναι οι μοναδικοί μέσα στο πολιτικό φάσμα που έχουν σταθερή,ξεκάθαρη και υπεύθυνη θέση χωρίς να ψαρεύουν σε θολά νερά ακροδεξιές ψήφους όπως όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί,αλλά και όλους όσους τους στηρίζουμε όπως οφείλουμε,σαν μέλη του Κινήματος Αλλαγής.
 Δεν σας ανέχομαι ρε. 
Και τέλος,όσοι βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στην περιγραφή μου, ΝΑΙ εσάς εννοώ. 
Με αηδιάζετε, με εξοργίζετε και με προκαλείτε.
 Αει σιχτίρ κιόλας, αρκετά σας ανεχθήκαμε. 

 πηγή: Τάσος Βαΐτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου