Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Είναι συνάφεια

Δύο καταστάσεων 

 Της αιτίας{αίτιον} και του αποτελέσματος{αιτιατόν} 
-Το αιτιατόν προέκυψε από το αίτιον,-η αποστασία {αιτιατόν} προέκυψε από τις μεταρρυθμίσεις {αιτία} . 
 """"Το αίτιον η αιτία """"" 
1ον...Ο Εισαγγελέας Οικονομικού 
-Εγκλήματος- η φοροδιαφυγή και η φοροκλοπή είναι έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών. 

2ον...Η Άρση του Τραπεζικού Απορρήτου 
-Ο Έφορος το ΣΔΟΕ είναι η εξουσία στο απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών. 
3ον...Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ 
-Όλες οι πληρωμές των τιμολογίων του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ προς τους προμηθευτές και εργολάβους θα αναρτώνται πριν πληρωθούν στο διαδίκτυο να λαμβάνουν γνώση οι Πολίτες γιατί αυτοί πληρώνουν. ...
4ον...Open Gov,
-¨Η στελέχωση των των Διοικητών και των Διευθύνοντα συμβούλων των Εταιρειών του Δημοσίου { ΝΠΔΔ } θα γίνονται μετά από διεθνή διαγωνισμό από στελέχη της αγοράς και ΟΧΙ με διορισμούς από τους υπουργούς με κομματικά κριτήρια να κάνουν διορισμούς και να χρεώνουν παιδιά και εγγόνια . 
5ον...Η Φορολόγηση των Offshore 
-Και η απαγόρευση τους στα πολιτικά πρόσωπα είναι ποινικό αδίκημα εις βάρος των Ελλήνων των πολιτών και τα πολιτικά Πρόσωπα -Βουλευτές Πρωθυπουργοί Υπουργοί κλπ Δικαστές και τα παρένθετα πρόσωπα απαγορεύεται να έχουν οφ σορ εταιρείες είναι ποινικό αδίκημα γιατί εκεί προωθούν το μαύρο χρήμα των προμηθειών του δημοσίου . 
Είναι ενδιαφέρον να ειπωθεί ότι αυτό το νόμο τον κατάργησε στις 29/5/2016 τη Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τον επανέφερε μετά από 3 μέρες και έτσι διέγραψε τα αδικήματα σε όλους τους πολιτικούς Υπουργούς Πρωθυπουργούς και δικαστές που είχαν οφ σορ εταιρείες μέχρι τις 29/5/2016 . 
6ον...Νόμος για το Ξέπλυμα του Βρώμικου Χρήματος
-Οικονομική Αστυνομία 
-Οικονομικός Εισαγγελέας -ΣΔΟΕ με ισχυρή εξουσία-Έφορος ισχυρή εξουσία . 
7ον...Ηλεκτρονική Κάρτα Αποδείξεων 
-Για την πάταξη της φοροκλοπής . 
8ον...Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση 
-Έβγαλε εκτός παιχνιδιού τους διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους που αποτελούσαν τα εργαλεία της διαφθοράς του κράτους σε βάρος των Πολιτών .
Ήθελαν την Μίζα και το Λάδι οι φαιδροί δημόσιοι Υπάλληλοι από τους πολίτες για να υπηρετήσουν τους πολίτες κατά νόμο.
 9ον... Ηλεκτρονική συνταγογράφιση φαρμάκων.
-Έβγαλε εκτός οικονομικού ενδιαφέροντος και του παράνομου πλουτισμού γιατρών και φαρμακοβιομηχάνων το κράτος να ωφεληθεί 2,5 δις ευρώ για κάθε έτος. 
10ον...Απογραφή αριθμού Δημοσίων υπαλλήλων.
-Έκοψε το δικαίωμα των διεφθαρμένων πολιτών να είναι δημόσιοι υπάλληλοι και να μην έχουν εργασθεί ποτέ δημόσιοι οργανισμοί να συντηρούνται με αρκετούς υπαλλήλους χωρίς αντικείμενο εργασίας .
Παράδειγμα . είναι ο Δημόσιος οργανισμός για την αποξήρανση της λίμνης της Κωπαϊδας να υπάρχει χωρίς αντικείμενο έργου και αποστολής . 
 """""Το αιτιατόν το αποτέλεσμα """"" 
Αυτά είναι και άλλα πολλά αίτια -οι 100 και πλέον μεταρρυθμιστικοί νόμοι που ψήφισαν οι 160 βουλευτές της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου την περίοδο 2009 -2011- 
 Είναι αυτοί οι νόμοι οδήγησαν στο αιτιατόν στο αποτέλεσμα στην παύση της παραγωγής νόμων δια της βουλής η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου για την πάταξη της διαφθοράς της πολιτικής και των πολιτικών το 2011 δια της αποστασίας και της πτώσης της κυβέρνησης του .

Πηγή: Νίκος Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου