Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Η Γενιά του 114 !!!

Που Αγωνίστηκε : 

 Για το συνταγματικό δικαίωμα του 
λαού να είναι ο εντολέας, 
 Στον πρόεδρο του κόμματος που επιλέγει για να κυβερνήσει για λογαριασμό των πολιτών είναι συνταγματική επιταγή είναι πολιτική ηθική.
 Θυμίζουμε στο σύστημα ΠΑΣΟΚ ότι την εντολή κατά το σύνταγμα για να κυβερνήσει την περίοδο 2009 ..2013 την έδωσε ο λαός στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπανδρέου και όχι στο κόμμα ΠΑΣΟΚ 
κ. Φώφη Γεννηματά.

 Σταματήστε επιτέλους τις συνταγματικές εκτροπές και πολιτικές ανηθικότητες.
 Γιατί στην ζωή μας όλα τα ζητήματα είναι θέμα εμπιστοσύνης.
 Ο Γιώργος Γεννηματάς μέλος του ΠΑΣΟΚ και εμπνευστής του ΕΣΥ ως Υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου.
 Είναι αυτός που έβαλε τα στήθη του μπροστά για να διαφυλάξει τον πρόεδρο του τον Ανδρέα Παπανδρέου το βρώμικο 1989. 
Γιατί οι Φατρίες της εξουσίας - Μητσοτάκης- Φλωράκης- Κύρκος συνεργάστηκαν και πήγαν να βάλουν τον πρόεδρο του Ανδρέα Παπανδρέου Φυλακή για να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ τον μοναδικό κομματικό φορέα της Σοσιαλ Δημοκρατίας στην χώρα μας.
 Το 2011 όταν οι προδότες της βούλησης του λαού έριξαν το εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας με το 44% των ψήφων των πολιτών και πρόεδρο τους τον Γιώργο Παπανδρέου από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Επειδή ο Γ Παπανδρέου ως πρωθυπουργός ζήτησε να εφαρμόσει το νόμο για το Δημοψήφισμα που οι ίδιοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον ψήφισαν και να ζητήσει την έγκριση του λαού με το δημοψήφισμα για το μνημόνιο που υπέγραψε για να μην χρεοκοπήσει η χώρα. 
Για να σταματήσει έτσι η δεξιά-ΝΔ και η αριστερά -ΣΥΡΙΖΑ να τους λένε προδότες και Πινοσέτ μμε τους ΔΗΘΕΝ αγανακτισμένους πολίτες σημερινούς Υπουργούς της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με σιωπηρή συμμετοχή της ΝΔ.
Γιατί είχαν αναδείξει ως πολιτική ιδεολογία το Αντιμνημονιακός και Μνημονικός.
 Τότε αυτοί το σύστημα ΠΑΣΟΚ είπαν ΌΧΙ στον Πρωθυπουργό τους και Πρόεδρο τους τον Γ Παπανδρέου και τον υποχρέωσαν σε παραίτηση για να μην γίνει το Δημοψήφισμα.
 Το 2011 η Φώφη Γεννηματά αντί να υπερασπιστεί το συνταγματικό και ηθικό δικαίωμα του πρωθυπουργού και του προέδρου της όπως ο πατέρας της Γεώργιος Γεννηματάς το 1989 αυτή ενέδωσε στο σύστημα εξουσίας. 
Στους αποστάτες - στους προδότες-αντί υπουργικής θέσης στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και του Βαγγέλη Βενιζέλου , και στην υπόσχεση του συστήματος ΠΑΣΟΚ ότι θα την εκλέξουν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
 Το 2015 η νέα πρόεδρος του συστήματος ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη μίλησε για όλες τις περιόδους του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του το 1974 μέχρι και το 2015 πλην της περιόδου ΠΑΣΟΚ το 2004 έως 2011. 
 '''""Η Φώφη Γεννηματά στην επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη στο Ζάππειο 
'""" Μίλησε για την περίοδο 1974 έως 1996 με πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Ανδρέα Παπανδρέου . 
 Μίλησε για την περίοδο 1996 έως 2004 με πρόεδρο τον Κώστα Σημίτη. Δεν μίλησε κατ εντολή του συστήματος ΠΑΣΟΚ που δημιουργήθηκε μετά το 1996 με την αποδημία του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.
 Για την περίοδο ΠΑΣΟΚ από 2004 μέχρι το2012. Περίοδο που ο Γ Παπανδρέου ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός του 44% και των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και πάταξε το πελατειακό κράτος που παράγει την διαφθορά της πολιτικής και των πολιτικών. Μίλησε για την περίοδο ΠΑΣΟΚ του 2012 έως 2015 με πρόεδρο τον Βαγγέλη Βενιζέλο και για την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και Αντιπροέδρου Βαγγέλη Βενιζέλου . 
 """Το 2012 και το 2015 με τις εκλογές.
""" Αποκαλύφθηκε η συνωμοσία και ο Λαός του ΠΑΣΟΚ τους τιμώρησε με ποσοστό μονοψήφιο αριθμό.
 Το ποσοστό ΠΑΣΟΚ του 48% το 1981 του Ανδρέα Παπανδρέου. Το ποσοστό ΠΑΣΟΚ του 44% του 2009 του Γιώργου Παπανδρέου. Έγινε το ποσοστό του 8.6% του Βαγγέλη Βενιζέλου , έγινε το ποσοστό του 6.8 % της Φώφης Γεννηματά.
 Ήρθε και η δύση του ΠΑΣΟΚ με την με την νέα ονομασία της ΔΗ ΣΥ. 
 '''''''Επαληθεύθηκε και η Ρήση του Λαού.
'''''''' Την προδοσία -αποστασία πολλοί αγάπησαν τον προδότη-αποστάτη ουδείς . Το 2018 η Φώφη Γεννηματά στην συνεδρίαση της βουλής για το σκάνδαλο Novartis για να φέρει πίσω στο ΠΑΣΟΚ τους Ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε από το σύστημα ΠΑΣΟΚ να αξιοποιήσει το κυβερνητικό έργο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου της περιόδου 2009 ..2011. Με την εντολή που πήρε από το σύστημα ΠΑΣΟΚ να μην αναφέρει στην ομιλία της το όνομα του πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου. 
Έκανε κατ εντολή του συστήματος ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά εκτροπή του συντάγματος με αυτήν την πολιτική ανήθικη ομιλία της γιατί δεν ανέφερε το όνομα του προέδρου της που πήρε την εντολή κατά το σύνταγμα από τον λαό με το 44% για να κυβερνήσει την χώρα τον Γιώργο Παπανδρέου.
 Μετά από όλες αυτές την συνταγματική εκτροπή και τις πολιτικά ανήθικες πράξεις το ερώτημα είναι πως ο πολίτης του 48% του 1981 του ΠΑΣΟΚ και του 44% του 2009 του ΠΑΣΟΚ τώρα να εμπιστευθεί την Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής που ηγείται. 
Σεβασμό στην Πολιτική ιστορία της Σοσιαλ Δημοκρατία κ Φώφη Γεννηματά έχετε δυο πολιτικές επιλογές να επιλέξετε .
 Η 1η πολιτική επιλογή είναι να βάλεις το πολιτικό κόσκινο και να ξεκαθαρίσεις από το Κίνημα Αλλαγής την Ήρα από το Στάρι .
 Η 2η επιλογή επιλογή είναι να βρεις το κατάλληλο πολιτικό ελιγμό και να παραδόσεις το Κίνημα Αλλαγής στον φυσικό Ηγέτη της αλλαγής που πήγε να αλλάξει την χώρα το 2009 ..2011 αλλά το σύστημα ΠΑΣΟΚ τον ανέτρεψε . 
Μην ξεχνάς το 47% της αποχής στις εκλογές του 2015. 
 Μην ξεχνάς ότι 212.000 ψήφισαν στο Κίνημα Αλλαγής αλλά 78.000 είναι μέλη του ,και όσες πολιτικές εγκυκλίους και να βγάλεις δεν θα έχουμε την επιστροφή των μελών του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη στο Κίνημα Αλλαγής .

23/3/2018
από την γενιά του 114
Πηγή: Νίκος Γκαρέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου