Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΩΜΑΛΙΑ !!!

Η ΣΥΡΙΖΕΙΚΗ ?

 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ !!!! 
 Παρακολουθώντας τον τρόπο που διεξάγεται ο δημόσιος διάλογος, από πλευράς κυβέρνησης σε όλα τα ΜΜΕ, για το περιβόητο σκάνδαλο Νovartis, νοιώθω την ανάγκη σαν Έλληνας πολίτης να καταθέσω ορισμένες απόψεις για το θέμα.

 Θέλω, πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσω ότι το χέρι μου δεν το βάζω στη φωτιά για κανέναν.
Θεωρώ ότι το σκάνδαλο είναι υπαρκτό, αλλά δεν κατανοώ ούτε τον χρόνο, αλλά ούτε και κυρίως τον τρόπο που ήρθε στο προσκήνιο. 
 Αδυνατώ πραγματικά να καταλάβω, πόσο δε μάλλον να υιοθετήσω αυτό το διχαστικό κλίμα που καλλιεργείται για τακτικίστικες και μικροκομματικές σκοπιμότητες, παραβλέποντας τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. 
 Βαφτίζουν και μετατρέπουν, χωρίς καμιά δυσκολία, την ανωμαλία σε κανονικότητα. 
Η βουτιά τους στη λάσπη της υπόθεσης Novartis, διαλύει κάθε ενδεχόμενη αμφιβολία. Φαίνεται ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει, στην ουσία, είναι η πολιτική σπέκουλα και η επίδειξη μιας άκρατης περιφρόνησης στους θεσμούς με μια καθεστωτική λογική, που ομολογώ θα ζήλευαν πολλά προυπάρχοντα '' καθεστώτα ''. 
 Ο απαξιωτικός τρόπος συμπεριφοράς και περιφρόνησης σύσσωμης της αντιπολίτευσης με πολιτικές σπέκουλες διαρκείας δείχνει να έχει σαν στόχο την διάσπαση και τον διχασμό των πολιτικών αντιπάλων. 
 Συμπεριφέρονται πραγματικά σαν καθεστώς και κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν εξήγηση και λόγο σε κανέναν. Θεωρούν πως το κράτος και οι λειτουργίες του είναι στην υπηρεσία τους και η αποστολή τους δεν είναι άλλη από την εξυπηρέτηση του κομματικού συμφέροντος του ΣΥΡΙΖΑ. 
 Η εμφυλιοπολεμική ατμόσφαιρα κυριαρχεί πλέον στην πολιτική αντιπαράθεση η οποία σε συνδυασμό με την οργή για τις πολιτικές της κυβέρνησης διαμορφώνουν ένα εκρηκτικό μείγμα που μπορεί να εκραγεί, ανά πάσα στιγμή, με απρόβλεπτες συνέπειες. 
 Φαίνεται πως όλες οι κινήσεις τους είναι ενταγμένες σε μια εκλογική στρατηγική με αυτό το διχαστικό κλίμα διαρκώς εντεινόμενο.
 Την πόλωση θα την φτάσουν στα άκρα για να επιβιώσουν πολιτικά. 
 Στόχος τους είναι να πάμε έτσι σε εκλογές και όποτε αυτές γίνουν και εφόσον τις χάσουν, που είναι βέβαιο θα τις χάσουν, στο νοσηρό τους μυαλό φαίνεται να υπάρχει πάλι ένα '' κανονικό '' σενάριο ανωμαλίας.
 Να μην εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας το 2020, έτσι ώστε να ξαναπάμε σε εκλογές με απλή αναλογική αδιάφορο αν η χώρα γίνει μπάχαλο. 
 Αυτό, λοιπόν, δεν μπορεί να λέγεται ή να είναι κανονικότητα!!

πηγή: ένας ανωνύμως πατριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου