Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΜΠΟΡΩ ...?

ΝΑ ΜΑΘΩ !!!!


 ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ???
ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ !
 Αργυρούπολη: 
Οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής έκοψαν την πίτα τους ?
Οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής αφήνουν πίσω την εσωστρέφεια και την μιζέρια 
 Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης ήταν ο μοναδικός Δήμος στον οποίο το "Κίνημα Αλλαγής", μέχρι χθες, δεν είχε κόψει την πατροπαράδοτη πίτα. 

 Παρ' όλο που σε ολόκληρη την Ελλάδα το "Κίνημα Αλλαγής", μετά τις εσωκομματικές εκλογές καταγράφει δημοσκοπικά ανοδική πορεία, και αυτό αντανακλάται στον αριθμό του κόσμου που γεμίζει τις αίθουσες, στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, τοπικό στέλεχός της, περιέργως, αρνιόταν να διοργανώσει την εκδήλωση για το "κόψιμο της πίτας". 
 Ο λόγος ήταν, ότι ο συγκεκριμένος κύριος έχει τόσες αντιπάθειες στην κοινωνία, που οι κακές γλώσσες λένε ότι, όχι μόνο μία μικρή αίθουσα δεν μπορεί να γεμίσει με ψηφοφόρους του ΚΙΝ.ΑΛ, αλλά ούτε ταξί. 
 Το συγκεκριμένο στέλεχος δε, θέλει να εμφανίζεται ως ο γενικός "κουμανταδόρος" στην περιοχή, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι στην θέση του "κουμανταδόρου" οι συνομιλητές του τοποθετούν την λέξη "διασκεδαστής".
 Mάλιστα όταν έμαθε ότι φίλοι του Κινήματος θα διοργανώσουν "κόψιμο πίτας" χωρίς εκείνον, απειλούσε με διαγραφές τα κομματικά στελέχη, χωρίς βέβαια να αντιλαμβάνεται ότι στο άκουσμα της λέξης "διαγραφή" οι.... απειλούμενοι έσκασαν στα γέλια, καθώς είναι γνωστό πως δεν μπορεί να επηρεάσει ούτε τον περιπτερά της γειτονιάς. 
 Οι ενέργειές του δε, ενεργοποίησαν τα ιστορικά στελέχη του Κινήματος στην περιοχή, τον πρώην δήμαρχο Αργυρούπολης και νυν πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Τσαρπαλή και τον Αντιδήμαρχος της πόλης Γιώργο Σαραφίδη. 
 Σήμερα, οι φίλοι του "Κινήματος Αλλαγής" πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, απομόνωσαν τον "γενικό κουμανταδόρο" και έκοψαν, με επιτυχία την πατροπαράδοτη πίτα τους στο ΚΑΠΗ της Αλεξιουπόλεως στην Αργυρούπολη. 
Τριακόσια και πλέον άτομα δήλωσαν παρόν στο νέο ξεκίνημα που προσπαθεί να κάνει η Φώφη Γεννηματά και τα υπόλοιπα στελέχη του κινήματος.
 Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο πρώην Υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Κρητικός και Χαρά Λαμπρινού, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Χάρης Πασβαντίδης και πλήθος τοπικών στελεχών του "Κινήματος Αλλαγής".
 Τα τοπικά στελέχη ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση που ήδη ετοιμάζεται, αφήνοντας πίσω την εσωστρέφεια και την μιζέρια των προηγούμενων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου