Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Είδαν το φως !!

Της Δημοσιότητας

 Μερικές εγκληματικές ενέργειες της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή. 
 Της ΝΔ την περίοδο 2004--2009 που τάραξαν και αποκάλυψαν το μέγεθος της διαπλοκής. 
* Τα δομημένα ομόλογα. 
* Οι ακτοπλοϊκές μίζες Παυλίδη.
 * Οι offshore Βουλγαράκη, που ήταν νόμιμες και ηθικές.

 * Οι ανταλλαγές με τον Εφραίμ ,φιλέτων ακίνητων του Δημοσίου με το νερό,και τα ψάρια της Βιστωνίδας στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, 
* Οι απαγωγές των Πακιστανών.
 * Το Σινούκ που πήγαινε στο άγιο όρος. 
* Ο Ζαχόπουλος, με τις αυτοκτονίες του. 
* Ο Βαρθολομαίος. 
* Ο Χούπης.
 * Οι στημένοι διαγωνισμοί και εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις. Των δικών τους παιδιών με την καθιέρωση της συνέντευξης .
Και την ουσιαστική κατάργηση του ΑΣΕΠ 
* Οι κουμπάροι Πανάγοι και τα καρντάσια .
 * Η απογραφή. 
* Η επιτήρηση. 
* η κουτοπόνηρη αύξηση του ΑΕΠ κατά 27% .μέσω πορνείας και λαθρεμπορίου,
 * Τα κρυφά ομόλογα, τα κρυφά δάνεια από την J.P MORGAN, 
*Τα γκόλντεν μπόϋς. 
* Τα ψευδή στοιχεία στη Γιούροστατ.
 * Το κλείσιμο της Βουλής για να παραγραφούν τα αίσχη τους.
 Ξεχάστηκε ο διπλασιασμός του χρέους .και η εκτόξευση του ελλείμματος στα ύψη μέσα σε πεντέμισι χρόνια. 
Κι ύστερα ‘’ΕΦΥΓΕ’’ -Λιποτάκτησε- στην ΡΑΦΗΝΑ . 
Είναι οικογενειακό προνόμιο
 ο φιλοτομαρισμός.
 Και μάθαμε μέρος του εγκλήματος που είχε συντελεστεί. 
!!!...Σημεία και ΤΕΡΑΤΑ....!!! 
Κανένας δικαστής δεν φορούσε τότε πανταλόνια για να αποκαταστήσει το διάτρητο κύρος μιας δικαιοσύνης του Πάκη. ''''2009 --2011 '''' 
2 χρόνια που έφεραν τα κάτω πάνω και τσάκισαν το πελατειακό σύστημα που παράγει την διαφθορά της πολιτικής και των πολιτικών είναι η Κυβερνητική περίοδος ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου που έδωσε όλα τα νομικά εργαλεία για την πάταξη του πελατειακού κράτους 
 1ον...Ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος- η φοροδιαφυγή και η φοροκλοπή είναι έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών.
 2ον...Η Άρση του Τραπεζικού Απορρήτου 
-Ο Έφορος το ΣΔΟΕ είναι η εξουσία στο απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών. 
3ον...Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ
 -Όλες οι πληρωμές των τιμολογίων του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ προς τους προμηθευτές και εργολάβους θα αναρτώνται πριν πληρωθούν στο διαδίκτυο να λαμβάνουν γνώση οι Πολίτες γιατί αυτοί πληρώνουν. 
4ον...Open Gov,
- Η στελέχωση των Διοικητών και των Διευθύνοντα συμβούλων των Εταιρειών του Δημοσίου { ΝΠΔΔ } θα γίνονται μετά από διεθνή διαγωνισμό από στελέχη της αγοράς με κριτήρια της αγοράς που να παράγουν κέρδος οι εταιρείες του δημοσίου και ΟΧΙ με διορισμούς από τους υπουργούς με κομματικά κριτήρια να κάνουν διορισμούς οι εταιρείες να παράγουν ζημιές και να χρεώνουν παιδιά και εγγόνια . 
5ον...Η Φορολόγηση των Offshore και η απαγόρευση τους στα πολιτικά πρόσωπα είναι ποινικό αδίκημα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και τα πολιτικά Πρόσωπα -Βουλευτές Πρωθυπουργοί Υπουργοί κλπ Δικαστές και τα παρένθετα πρόσωπα αυτών απαγορεύεται να έχουν οφ σορ εταιρείες αυτό είναι ποινικό αδίκημα. 
Γιατί εκεί προωθούν όλοι τους το μαύρο χρήμα των προμηθειών του δημοσίου . 
'''''Είναι ενδιαφέρον να ειπωθεί ότι αυτό το νόμο τον κατάργησε στις 29/5/2016 τη Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τον επανέφερε μετά από 3 μέρες και έτσι διέγραψε τα αδικήματα σε όλους τους πολιτικούς Υπουργούς Πρωθυπουργούς και δικαστές που είχαν οφ σορ εταιρείες μέχρι τις 29/5/2016 ."""" 
6ον...Νόμος για το Ξέπλυμα του Βρώμικου Χρήματος-Οικονομική Αστυνομία -Οικονομικός Εισαγγελέας -ΣΔΟΕ με ισχυρή εξουσία-Έφορος η εξουσία . 
7ον...Ηλεκτρονική Κάρτα Αποδείξεων για την πάταξη της φοροκλοπής . 
8ον...Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση -Έβγαλε εκτός παιχνιδιού τους διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους που αποτελούσαν τα εργαλεία της διαφθοράς του κράτους σε βάρος των Πολιτών. Ήθελαν την Μίζα και το Λάδι οι φαιδροί δημόσιοι Υπάλληλοι από τους πολίτες για να υπηρετήσουν τους πολίτες κατά νόμο. 
9ον... Ηλεκτρονική συνταγογράφιση φαρμάκων.-Έβγαλε εκτός οικονομικού ενδιαφέροντος και του παράνομου πλουτισμού τους γιατρούς και φαρμακοβιομήχανους από την ηλεκτρονική συνταγογράφιση το κράτος να ωφεληθεί 2,5 δις ευρώ για κάθε έτος. 
10ον...Απογραφή αριθμού Δημοσίων υπαλλήλων.
-Έκοψε το δικαίωμα των διεφθαρμένων πολιτών να είναι δημόσιοι υπάλληλοι και να μην έχουν εργασθεί ποτέ δημόσιοι οργανισμοί να συντηρούνται με αρκετούς υπαλλήλους χωρίς αντικείμενο εργασίας .
Παράδειγμα . είναι ο Δημόσιος οργανισμός για την αποξήρανση της λίμνης της Κωπαϊδας να υπάρχει χωρίς αντικείμενο έργου και αποστολής . 

Πηγή: Νίκος Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου