Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Σχετικά !!!

Με την αποχώρηση ..


Από την Διαρκή Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει, 
 την παραπομπή των Υπουργών και Πρωθυπουργών για το σκάνδαλο Novartis των βουλευτών των κομμάτων της αντιπολίτευσης της ΝΔ -ΔΗΣΥ -Ποτάμι -ΚΚΕ- Λεβέντης.
Πρέπει να τους πούμε ότι ο φαρισαϊσμός όλων των κομμάτων της βουλής. 
ΣΥΡΙΖΑ .ΝΔ .ΔΗΣΥ .ΑΝΕΛ.Ποτάμι.ΚΚΕ.  Λεβέντης ,έχει χτυπήσει κόκκινο.
Η πολιτική τους αθλιότητα και υποκρισία στην διαρκή επιτροπή για το σκάνδαλο Novartis δεν έχει προηγούμενο. 
 Γιατί σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών από την ημερομηνία του σκανδάλου της Novartis έχουν μεσολαβήσει 2 περιόδους με εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις,-1η είναι οι εκλογές της 25/1/2015 - 2η είναι οι εκλογές στις 20/9/2015 . 
Άρα σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης οι υπουργοί που κατηγορούνται ότι έχουν διαπράξει το σκάνδαλο της Novartis τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. 
 Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου θέσπισε νόμο που απαγορεύει τους Υπουργούς Πρωθυπουργούς Δικαστές να εχουν οφ σορ και να τις γεμίζουν με το μαύρο χρήμα των προμηθειών. 
 Η κυβέρνηση όμως του Αλέξη Τσίπρα καταργεί τον νόμο 
Γ Παπανδρέου για 3 ημέρες και απαλλάσσει όλους όσους
 έχουν τις οφ σορ εταιρίες με νέο νόμο στις 26/5/2016 και με το 178 άρθρο. 
 Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου θέσπισε επίσης διάταξη που οι εισαγγελικές παραγγελίες για δίωξη πολιτικών να εισαχθούν πρώτα σε τριμελή επιτροπή εφετών δικαστών για να αξιολογήσουν την αξιοπιστία των κατηγοριών την οποία η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν την εφάρμοσε για το σκάνδαλο Novartis ως όφειλε σύμφωνα με τον νόμο για να έχει νομική βάση η Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο Novartis και τα αδικήματα να μην παραγράφονται και να είναι διαρκή όπως έγινα με τις παραβάσεις για κατάχρηση δημόσιου χρήματος του Τσοχατζόπουλου -Παπαντωνίου . 
 Συμπέρασμα .
 Η κυβερνηση του Αλέξη Τσίπρα το υπαρκτό σκανδαλο Novartis . Με την κατάργηση του νόμου Γ Παπανδρέου για τις οφ σορ των πρωθυπουργών Υπουργών κλπ δίνει απαλλαγή των ποινικών ευθυνών των πολιτικών που διώκονται για το σκάνδαλο Novartis. Η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα παρανομεί και δεν δίνει σε τριμελή επιτροπή Εφετών Δικαστών τον φάκελο του σκανδάλου Νovartis για να κρίνουν το αξιόπιστο των ποινικων διώξεων κατά των Πρωθυπουργών και Υπουργών για το αδίκημα της κατάχρησης δημοσίου συμφέροντος με τις υπερτιμολογήσεις των Φαρμάκων και τις προμήθειες τους να τις στέλνουν στις οφ σορ εταιρίες που εχουν στο εξωτερικό.
 Με την παραγραφή των διώξεων των πολιτικών του νόμου περί ευθύνης Υπουργών διότι έχουν μεσολαβήσει 2 εκλογικές αναμετρήσεις. 
 Το συμπέρασμα είναι ότι οι πολιτικοί σύμφωνα με το παραπεμπτικό σημείωμα της δικαστικής εξουσίας των ΗΠΑ και την δικαστική έρευνα που έχουν κάνει τα χρήματα τα πήραν. Σύμφωνα με την πολιτική πρακτική της Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα συμπεραίνουμε ότι διώξεις δεν υφίστανται τα κουκουλώνουμε όλα γιατί κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει. Αλλά έχουμε εκλογές και ως Αγύρτες και Δημαγωγοί πολιτικοί που είναι θα τους έχω υπό κατηγορία για να κερδίσω τις εκλογές και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το σύστημα της διαφθοράς της πολιτικής και των πολιτικών με τους διορισμούς των δικών μας παιδιών και τις κρατικές προμήθειες των δικών μας εγολάβων. 
 Το πελατειακό κράτος είτε είναι της δεξιάς είτε είναι της αριστεράς είτε είναι του κέντρου είναι το ίδιο. 
Εμείς αγωνιζόμαστε για την μεταφορά της εξουσίας στον πολίτη και άμα πάρει την εξουσία ο πολίτης τότε το πελατειακό κράτος θα μειωθεί στο ελάχιστο οποίο χρώμα και αν έχει -Μπλε είναι - Κόκκινο είναι -Πράσινο είναι . 

Πηγή: Νίκος Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου