Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ???

Απόστολος Κυριάκος 
ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. ΨΕΜΑ 12ο : 
 Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ 2011, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ 
προς τον Ελληνικό Λαό εάν αποδέχεται
 ή όχι τη Μείωση του Ελληνικού Χρέους κατά 110 Δις Ευρώ, που είχε αποφασιστεί στη Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου 2011, ΘΑ ΗΤΑΝ (ΔΗΘΕΝ) «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ» ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.!!!! 
 
Μέρος 2ο.
 (Συνέχεια από το 1ο Μέρος).
 ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο : Μήπως θα ήταν καλύτερα για το Εθνικό Συμφέρον, η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου να είχε προκηρύξει Εκλογές, και όχι Δημοψήφισμα.? 
 ΑΠΑΝΤΗΣΗ : 
Η προσφυγή σε Εκλογές πριν ολοκληρωθεί το «Κούρεμα» του Ελληνικού Χρέους (PSI), θα ήταν ΟΛΕΘΡΙΟ λάθος και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ πράξη κατά της Εθνικής Οικονομίας. 
 Για να καταλήξει κάποιος σε αυτό το συμπέρασμα, δεν χρειάζεται να είναι «μεγάλος» …. Οικονομολόγος.!!!! 
 Αρκεί να έχει κοινή λογική και να αξιολογήσει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν αυτή την χρονική περίοδο.!!!!! 
 Ο κυριότερος λόγος είναι η ΟΥΣΙΩΔΗΣ διαφορά μεταξύ ενός Δημοψηφίσματος και της προσφυγής σε Εκλογές : 
 Στην περίπτωση των Εθνικών Εκλογών, (εκτός από το γεγονός ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να τεθεί στην κρίση του λαού και να απαντηθεί ένα μεμονωμένο ΕΡΩΤΗΜΑ, όπως πχ. εάν συμφωνεί ή όχι με την Απόφαση Κορυφής, αλλά τίθενται επί τάπητος ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής), όλοι ξέρουμε ότι κατά την προεκλογική περίοδο. 
ΤΑ ΠΑΝΤΑ «νεκρώνουν» σε Κυβερνητικό Επίπεδο.
 Οι Υπουργοί και οι Βουλευτές επιδίδονται στο «κυνήγι του Σταυρού» και η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ δεν διαρκεί μόνο κατά την Προεκλογική Περίοδο, αλλά και μέχρι τον σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης.!!!! 
Εάν μάλιστα δεν προκύψει Αυτοδυναμία, τότε …. ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ.!!!!!!
 Ενώ στην περίπτωση του Δημοψηφίσματος, η Κυβέρνηση δεν χρειάζεται να ασχολείται με την διεξαγωγή του. Μπορεί να αναθέσει σε κάποια από τα κορυφαία Κομματικά Στελέχη της, να στηρίξουν την Κυβερνητική Θέση, (στα ΜΜΕ και σε περιοδείες ανά την Χώρα), και η Κυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει ΑΠΡΌΣΚΟΠΤΑ το έργο της.
 ΑΠΟΔΕΙΞΗ : 
Ακόμη και ο Σαμαράς ο οποίος «χάλασε τον κόσμο» εναντίον της Συμφωνίας, που συνετέλεσε ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ στη δημιουργία της ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ στην πλειοψηφία του κόσμου, αφού το Νοέμβριο του 2011 με την βοήθεια της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ 5ης Φάλαγγας που δρούσε μέσα στο ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να ανατρέψει την ΛΑΟΠΠΡΟΒΛΗΤΗ (με 44%) Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να σύρει τη Χώρα σε Εκλογές.!!!!! 
 Επειδή γνώριζε πολύ καλά ότι η Προκήρυξη Εκλογών σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή θα σήμαινε κατά πάσα βεβαιότητα ΜΑΤΑΙΩΣΗ της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου 2011, «στήριξε» (κάνοντας την «ανάγκη φιλότιμο») την Κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου (την οποία μάλιστα βάπτισε «Κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού», δηλαδή Κυβέρνηση που μοναδικό σκοπό είχε να ολοκληρώσει 
ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ του Ελληνικού Χρέους.
 «Χαλιναγώγησε» την αχαλίνωτη επιθυμία του να γίνει Πρωθυπουργός, και όταν η Κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου ολοκλήρωσε το ΚΟΥΡΕΜΑ του Ελληνικού χρέους κατά 110 δις Ευρώ, τότε ο Σαμαράς «τελείωσε» την Κυβέρνηση του 
Λ. Παπαδήμου και «έσυρε» τη Χώρα σε Εκλογές, προκειμένου να ικανοποιήσει 
 το όνειρο της ζωής του : 
Να γίνει Πρωθυπουργός.!!!!! 
 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ : 
 Α. Εάν το 2011 η Ελλάδα ήταν μια κανονική Χώρα, εάν υπήρχε μια Αντιπολίτευση που θα στεκόταν στο ύψος των Περιστάσεων και θα έβαζε το Εθνικό Συμφέρον ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ, τότε θα είχε εφαρμοστεί η Απόφαση της Συνόδου Κορυφής. θα είχε «κουρευτεί» το Ελληνικό Χρέος, και δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτή η γενικευμένη ΠΑΡΑΝΟΙΑ, που προκάλεσε την ανάγκη προκήρυξης του Δημοψηφίσματος.
 Β. Η αναγγελία του Δημοψηφίσματος, αντί να εκτονώσει την κατάσταση, δημιούργησε ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, εξ αιτίας της (ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), ανεύθυνης, δημαγωγικής και αντιπατριωτικής στάσης της τότε Αντιπολίτευσης, αλλά και των Προδοτών από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.!!!
 Γ. Η προδοτική 5η Φάλαγγα από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, θεώρησε πως είχαν δημιουργηθεί πλέον οι κατάλληλες συνθήκες για να ανατραπεί ο Γ. Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του. Ενεργώντας, άλλοι φτασαν στο ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ, να κάνουν μυστικές συναντήσεις με Στελέχη της Ν.Δ. και να μεθοδεύουν τον τρόπο με τον οποίον Θα ανατρέψουν τον ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ (με 44%) Πρωθυπουργό της Χώρας τον Γιώργο Παπανδρέου, και τη Κυβέρνηση του …. «δικού» τους Κόμματος.!!!!!!!
 Δ. Η ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ :
 Αφού τον Νοέμβριο του 2011, ΟΛΑ τα Κόμματα της τότε Αντιπολίτευσης, σχεδόν ΟΛΑ τα ΜΜΕ αντέδρασαν ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ στη απόφαση της Συνόδου Κορυφής, που ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε καταφέρει με πολύ κόπο και πολύ αγώνα, αφού ξεσήκωσαν τον κόσμο εναντίον αυτής της απόφασης την οποία χαρακτήριζαν «καταστροφική» και «προδοτική», αφού κατάφεραν (με τη βοήθεια των Προδοτών από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ), να εξαναγκάσουν σε παραίτηση τον Λαοπρόβλητο Πρωθυπουργό της Χώρας, εν τέλει, η Απόφαση της Συνόδου Κορυφής ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ από την Κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου το 2012, και όχι μόνο ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, όχι μόνο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ «ΜΥΤΗ», αλλά και πολλοί από αυτούς που ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ στις αντιδράσεις εναντίον της «προδοτικής» Απόφασης Κορυφής, προσπαθούν να «οικειοποιηθούν» το «κούρεμα» του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους.!!!! 
 Ένα από τα ΘΛΙΒΕΡΑ παραδείγματα :
 Ο Αντ. Σαμαράς.!!!!!
 Αυτός ο ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗΣ πολιτικός, που πολλές φορές έπαιξε την τύχη της Χώρας στα «ζάρια», που πρωτοστάτησε στις καταγγελίες εναντίον της Απόφασης Κορυφής για το Κούρεμα του Χρέους (PSI), έρχεται εκ των υστέρων και ισχυρίζεται, ότι το Κούρεμα του Ελληνικού Χρέους, έγινε (ΤΑΧΑ) από την …. δική του Κυβέρνηση.!!!!! 
 ΘΡΑΣΟΣ, ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ και ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ.!!!!
 (Μεγαλύτερη όμως ΝΤΡΟΠΗ για τον Ευαγγ. Βενιζέλο, ο οποίος ήταν Υπουργός Οικονομικών στη Κυβέρνηση Παπανδρέου όταν πάρθηκε η Απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το Κούρεμα του Ελληνικού Χρέους, κατόπιν Υπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου, «έτρεξε» την υλοποίηση του PSI (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΆΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ).!!!! Και δέχεται ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ τον ισχυρισμό του Σαμαρά, ότι (ΔΗΘΕΝ) 
η … Κυβέρνησή του (δηλ. του … Σαμαρά), 
«πέτυχε» την μείωση του Ελληνικού Χρέους κατά 110 Δις. Ευρώ).!!!! 
 Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ και Η ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ σε όλο το «μεγαλείο».!!!! 
 Η Συνέχεια στο 
3ο Μέρος με το 
3ο (ΤΡΙΠΛΟ) Ερώτημα :
 α. Γιατί το Νοέμβριο του 2011 οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας, ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ εναντίον της Απόφασης της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος, και είχαν ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να αναμιχθούν στα εσωτερικά της Χώρας μας και ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος.???? 
 β. Γιατί τον Ιούνιο του 2012 που οι Ιρλανδοί διεξήγαγαν Δημοψήφισμα για το δημοσιονομικό, δεν ξεσηκώθηκε κανείς, ούτε εντός της Ιρλανδίας, ούτε οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας ΤΟΛΜΗΣΑΝ να παρέμβουν στα εσωτερικά της Ιρλανδίας.????
 γ. Γιατί τον Ιούνιο του 2015 που ο Τσίπρας εξήγγειλε αυτή την ΠΑΡΩΔΙΑ Δημοψηφίσματος, δεν ξεσηκώθηκε ΚΑΝΕΙΣ εντός ή εκτός της Ελλάδας, ούτε οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας ΤΟΛΜΗΣΑΝ να αναμιχθούν στα εσωτερικά της Χώρας μας, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα τον Ιούνιο του 2015, η Ελλάδα ήταν εκτός της προστασίας του Προγράμματος και κυριολεκτικά ήταν «επί ξύλου κρεμάμενη».????
 Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, θα αποκαλύψει τον ΑΘΛΙΟ ρόλο της τότε Αντιπολίτευσης και των Διαπλεκόμενων ΜΜΕ αλλά ΚΥΡΙΩΣ, θα είναι ΚΟΛΑΦΟΣ για τους Προδότες μέσα από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι, άλλοι ενέργησαν ως ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ Προδότες και άλλοι σαν «χρήσιμοι» ΗΛΙΘΙΟΙ.!!!!!!!

πηγή: Apostolos Kyriakos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου