Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Το Σύστημα !!

Που το 2011

 Άνοιξε την κερκόπορτα 
για να 
περάσει 
ο λαός με
 το επαχθές,
  2ο και 3ο μνημόνιο -νέους δανεισμούς - στην φτώχεια και την απαξίωση και να βιώνει η χώρα μέχρι σήμερα το 2018 την δικτατορία των αγορών το ολοκλήρωσε. 
 Τώρα ήρθε η σειρά μας είναι πλέον η δική μας δουλειά .

 Εμείς έχουμε το κόσκινο της πολιτικής με τις επιλογές μας ,για να ξεκαθαρίσουμε την Ήρα από το Στάρι. 
 Να ξεκαθαρίσουμε, στους χώρους δουλειάς ,στις οργανώσεις βάσης της πόλης μας ,στις οργανώσεις της περιφέρειας, τους καθαρούς και τίμιους πολιτικούς από τους βρώμικους και επιζήμιους πολιτικάντηδες που είχαν και συνεχίζουν να έχουν στόχο τη νομή της εξουσίας.
 ΣοσιαλΔημοκράτες εμπρός στον δρόμο που μας δίδαξε ο μεγάλος Αγρότης της Πολιτικής ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 . 
 Ο Ανδρέας το 1974 με την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε την Ήρα από το Στάρι. 
Ξεκαθάρισε την Ήρα-τους Αποστάτες της Ενώσεως Κέντρου γιατί είναι αυτοί άνοιξαν την κερκόπορτα με την αποστασία τους για να ζήσει ο λαός την δικτατορία των στρατηγών των ανακτόρων που το σύστημα σχεδίαζε αλλά τους πρόλαβε όμως αυτούς η δικτατορία των συνταγματαρχών του 1967. 
 Αυτή την πολιτική πράξη του μεγάλου αγρότη της πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου ο λαός την εκτίμησε και μέσα σε 7 χρόνια τον Ανδρέα Παπανδρέου τον κάνει πρωθυπουργό με το 48%.
 Και ο λαός βίωσε τις μεγάλες αλλαγές όπως.
 Το δικαίωμα στη δουλειά. 
Το δικαίωμα στην Γνώση 
 Το δικαίωμα στην υγεία ΕΣΥ. 
Το δικαίωμα των ίσων ευκαιριών με το ΑΣΕΠ
Το δικαίωμα του σεβασμού προς τους απόμαχους της δουλειάς περήφανα γηρατειά. 
Το δικαίωμα του σεβασμού της χώρας από φίλους και αντιπάλους. Το δικαίωμα της αξιοπρέπειας του μικρομεσαίου αγρότη με τα ΜΟΠ. 
Το δικαίωμα ο λαός στην εξουσία .
 Εμείς πλέον σήμερα στις 18/3/2018 οι συνεχιστές των αγώνων για τα δικαιώματα του πολίτη για να επιλέγει ο λαος κατά το σύνταγμα τον πρωθυπουργό του και όχι το σύστημα των φατριών εξουσίας. 
 Εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την πάταξη του πελατειακού κράτους των διορισμών και των προμηθειών που παράγει την διαφθορά της πολιτικής και των πολιτικών. 
 Εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε εναντίον σ ολους αυτούς που συνέβαλαν στην εκτροπή του συντάγματος με την αποστασία τους το 2011 και σταμάτησαν τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης του Γ Παπανδρέου και σήμερα να ομολογούν οι ξεδιάντροποι ότι το Γ.Παπανδρέου το 2011 τον έριξαν απο πρωθυπουργό. 
 Εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε εναντίον σ όλα αυτά τα σκυβαλα και τη Ήρα της πολιτικής για να πετάξουμε έξω από την πολιτική μας. 
 Για να κατακτήσουμε έτσι την αξιοπιστία της πολιτικής προς στους πολίτες όπως το 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου.
 Εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε να ξεκαθαρίσουμε και να βγάλουμε το καθαρό σπόρο που θα σπείρουμε σ όλες τις οργανώσεις. 
 Για να φυτρώσει ο σπόρος της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης των Σόσιαλ- Δημοκρατών προς τους πολίτες και να πρασινίσει όλη η Ελλάδα όπως το 1981.
 Εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε γιατί το χρωστάμε στην νέα γενιά στην γενιά του Αλλάζουμε η Βουλιάζουμε. 
 Για να κτίσουν το Κράτος Δικαίου στην υπηρεσία του πολίτη με τον πολίτη μαζί με τον Ηγέτη της Διεθνούς Σοσιαλ - Δημοκρατίας τον Γιώργο Παπανδρέου. 
 Με την Ειρηνική Επανάσταση και την μεταφορά της εξουσίας στον πολίτη. 
Γιατί μόνο ο πολίτης όταν πάρει την εξουσία είναι αυτός που θα τσακίσει το πελατειακό κράτος των διορισμών και των προμηθειών που λυμαίνονται παιδιά και εγγόνια .
 Συμμετοχική Δημοκρατία. 
 Καλό βόλι σύντροφοι .

 Από την γενιά του 114.
Νίκος Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου