Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΤΟΟ ΠΟΛΥ !!!!

Τρεις πρωινές 
 Γιώργος Πεταλωτής 
 Συνεντεύξεις μου σήμερα σε ιδιαίτερα αξιόλογες ραδιοφωνικές εκπομπές .
 Αλλού ακούστηκε ότι οι τοποθετήσεις στο ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ήταν πολύ αντι-Σύριζα κι αλλού ότι πήγαιναν πιο δεξιά. 
Τα δύο βασικά ερωτήματα όμως κοινά.

 Αν είμαι ικανοποιημένος και κυρίως ποιόν θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής μετά τις εκλογές. 
Στο πρώτο ερώτημα, η απάντησή μου ήταν ότι πήγε καλύτερα απότι αναμενόταν και κυρίως ότι θα κριθεί το νέο εγχείρημα από την πολιτική δουλειά που θα γίνει από δω και πέρα, το σαφές προοδευτικό στίγμα που θα εκπέμψουμε για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της κρίσιμης ομάδας πολιτών, την ανανέωση και την απομάκρυνση από τις όποιες διευθετήσεις . 
Ως προς το ερώτημα "με ποιόν", η απάντηση μου πάγια : ας αντιληφθούμε ότι κάποιοι από εμάς εδώ και χρόνια είχαμε την επιλογή να ενταχθούμε είτε στη ΝΔ είτε στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μετά βαίων και θέσεων. 
 Την δε θέση μας για την ανάγκη ευρέων συναινέσεων σε μιά χώρα που αγκομαχά να μην βουλιάξει, την φωνάζουμε από το 2010, εις ώτα μη ακουόντων τότε . 
 Και την έχουμε αποδείξει όταν χρειάστηκε.
 Έστω και προς βλάβη μας. 
Τώρα, το να έρχονται να απαιτούν προκαταβολικά δήλωση στήριξης, η μεν ΝΔ που δεν τολμά ακόμη και σήμερα να μιλήσει για τα αίτια άρα και τον τρόπο εξόδου από την κρίση, χωρίς να περιγράφει βεβαίως και το μέλλον της χώρας, ο δε ΣΥΡΙΖΑ των ΑΝΕΛ και του δημαγωγικού "παλιού-νέου" άρχισε μόλις να θυμάται το προοδευτικό μέτωπο, από το οποίο έχει απομακρυνθεί προ πολλού . 
Εν κατακλείδι, ε όχι και να ζητήσουμε την άδειά τους για να υπάρξουμε, υποσχόμενοι προκαταβολικά συνεργασία !
 Too much !!! 

 Πηγή: Harris Kodopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου