Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Σιγά σιγά !!!!

Θα το Χωνέψετε ???

Για τις εθνικές και πατριωτικές 
κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου.
Εκεί στο Action24 του (Σεληνιασμένου) Παναγιωτάκη, υποκινούμενοι από το γνωστό κέντρο που επιδιώκει την διάλυση του Κινήματος Αλλαγής και την ενσωμάτωση του στη Νέα Δημοκρατία, έχουν χάσει
 τη μπάλα.
Τι και αν ο φίλος και συνετός συνάδελφος Νίκος Φελέκης προσπαθεί να τους συγκρατήσει.
 Κοινός εχθρός του καραμανλικού Γιώργου Κουβαρά η....σαμαρικιά Χριστίνα Κοραή (γνωστή....ακόλουθος του Σαμαρά και ακροδεξιά) και ένας απίθανος Ζαχαρός, που τον είχαμε για χρόνια στο τηλεπικοινωνιακό ρεπορτάζ για...εύκαμπτο καρπαζοεισπράκτορα, κοινός εχθρός της λογικής και της φανατίλας ο Γιώργος Παπανδρέου.
1- Τους χαλάει τα σχέδια με τις κινήσεις του για την διάσωση της χώρας από εθνικές περιπέτειες, σε συνεννόηση με τη Γεννηματά (το τονίζω αυτό με έμφαση) γιατί, απλά, είναι ο μόνος που εκτιμούν και υπολογίζουν οι ξένοι στα έθνικά θέματα.
2- Προσπαθούν να τον αποδομήσουν με ανοησίες του στυλ "παρακαλάει τον Τσίπρα για να τον προτείνει Επίτροπο", ή "θέλει να εξασφαλίσει την εκλογή του στις επόμενες εκλογές έστω και από τα...ψηφοδέλτια του Σύριζα".
 Παπαριές του Κουβαρά και των "παπαγάλων" του Παναγιωτάκη.
 3- Ως και το σούργελο η Κοραή έβγαλε τη χολή της γυρνώντας στο 2009 και κατηγορώντας τον Παπανδρέου πως μας έβαλε στα μνημόνια, χωρίς να κάνει λόγο για την πτωχευμένη χώρα που παρέδωσαν τα...αφεντικά της..."έγκριτης...παπαρολόγου", χωρίς να μιλήσει για τα ...Ζάππεια του αρχηγού της 
(ε ρε κάτι ταξιδάκια στην Κίνα που απόλαυσε το Χριστινάκι στη συνοδεία του Αντώνη) 
και λέγοντας την απίστευτη ψευτιά.
 Πως ο Βενιζέλος εκλιπαρούσε να δανειστεί η χώρα και να μην μπει στα μνημόνια 
και ο Παπανδρέου ασχολείτο με την ...πράσινη ανάπτυξη.
Πότε έγιναν όλα αυτά βρε πορωμένο ακροδεξιό σούργελο και δεν το πήραμε χαμπάρι?
 Μήπως στις...Κάννες?
 4- Από κοντά και η προσκεκλημένη ξεπεσμένη Πιπιλή (γνωστή και ως...πιπίλω 
ή ξεπέτω) στην ενορχήστρωση απεκφυγής όλων των ευθυνών της δεξιάς και του καταλογισμού όλων των δεινών της χώρας στο καταστροφικό ΠΑΣΟΚ και στον 
Γιώργο Παπανδρέου.
Σταματώ εδώ και τους λέω ξεκάθαρα:
"Ο Γιώργος Παπανδρέου ούτε γλύφτης ήταν ποτέ, ούτε θεσιθήρας, ούτε γλοιώδης πολιτικός.
Προτίμησε να χάσει την πρωθυπουργία το 2011-12 για να σώσει τη χώρα, όταν Τσίπρας και Σαμαράς πόνταραν στην καταστροφή για να γίνουν...πρωθυπουργοί.
Είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (από όπου έχουν περάσει ηγέτες επιπέδου Βίλι Μπράντ) και γράφει στα πα@@ρια του τα αξιώματα (και μάλιστα του Επιτρόπου στην ΕΕ) από τα οποία είναι χορτασμένος και καταξιωμένος.
 Οτι κάνει το κάνει σε πλήρη συνεννόηση με τη Φώφη Γεννηματά για το καλό της χώρας και για την αποφυγή της εθνικής καταστροφής στην οποία είμαστε κοντά.
" Αυτός είναι ο λόγος που η συγκεκριμένη ομάδα (κατευθυνόμενη από τον γνωστό...θεσμικό συνωμότη) έχει φάει τα λυσσακά της. Κανένας Κουβαράς (τρομάρα του το κοράκι της καραμανλικής ΕΡΤ), καμία Πιπίλω ή Κοραή και κανένας...Ζαχαρός δεν μπορεί να αγγίξει τον Γιώργο.
 Είναι ανύπαρκτοι, ανυπόληπτοι και αρπακτικά παντός καιρού.
(Από τη σημερινή συνάντηση Παπανδρέου-Ντιμιτρόφ)
Πηγή: ο anarxas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου