Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Στη Ζάκυνθο !!!

Έρχονται Εμπειρογνώμονες 

Συντονιστές της Αστυνομικής 
Διεύθυνσης Λονδίνου 
Ενημερωτική εκδήλωση για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και απευθύνεται στον τουριστικό κλάδο αλλά και τις τοπικές αρχές του νησιού μας προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες από το βρετανικό υποπροξενείο αλλά και το Δήμο Ζακύνθου και την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής.
 
 Τα ζητήματα ασφάλειας είναι δεδομένο πως τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτό που ενδιαφέρει άμεσα τις βρετανικές αρχές είναι η προστασία των χιλιάδων Βρετανών επισκεπτών που κατακλύζουν τη Ζάκυνθο κάθε καλοκαίρι και ειδικά την περιοχή του Λαγανά, όπου συγκεντρώνονται άτομα νεαρής ηλικίας. 
 Στο πλαίσιο της ημερίδας που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα σε γνωστό Ξενοδοχείο του Λαγανά, θα γίνει ενημέρωση για την απειλή της τρομοκρατίας, την προστασία και την προετοιμασία για την καταπολέμησή της από εμπειρογνώμονες διεθνείς συντονιστές της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Λονδίνου.
 Η ενημέρωση περιλαμβάνει εκτός από τις εισηγήσεις των ειδικών και ένα εργαστήριο για τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες ‘η υπηρεσιακοί παράγοντες με καθήκοντα λήψης αποφάσεων στον τουριστικό τομέα..  

Πηγή: ΜΑΡΙΛΕΝΑ  ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου