Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΣΤΟ ΤΖΑΝΤΕ

 ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ...????
 Αυξάνονται και πληθύνονται οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τις εκλογές του Μαΐου 
 Στο όνομα ενός πρώην γνωστού πολιτικού φαίνεται πως καταλήγουν οι διεργασίες στο χώρο της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

 Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από παλιά, κάποια στιγμή διεκόπησαν αλλά τον τελευταίο καιρό αναθερμάνθηκαν και κατά πληροφορίες, μη επιβεβαιωμένες, έχουν θετική κατάληξη.
 Αναμφισβήτητα η υποψηφιότητα αυτή έχει “άρωμα ΠΑΣΟΚ” της πιο προηγούμενης δεκαετίας αλλά το βέβαιο είναι πως μαζί της θα είναι και ορισμένα στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ που έχουν μεταπηδήσει τον τελευταίο καιρό στον ΣΥΡΙΖΑ. 
 Κάνοντας ωστόσο έναν απολογισμό των κινήσεων που μέχρι σήμερα φέρονται να προετοιμάζουν συνδυασμούς, φτάνουμε αισίως τους δέκα, αφού ήδη γίνεται λόγος για υποψήφιους Δημάρχους. τους κ.κ. Π. Κολοκοτσά, Τάσο Μαρίνο, Γ. Αρμένη, Διον. Γάσπαρο, Νίκο Τσίπηρα, Διον. Γουάστωρ, Αντώνη Αντίοχο, δίχως να περιλαμβάνουμε στην αρίθμηση τον υποψήφιο του ΚΚΕ, τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και την ΕΠΑΝΕΚΙΝΗ ΤΩΡΑ.
 Είναι προφανές ότι ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση με το όνομα “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” έχει δημιουργήσει πολλά νέα δεδομένα για την εκπροσώπηση των συνδυασμών στο Δημοτικό συμβούλιο και γι’ αυτό το λόγο υπάρχει τόση μεγάλη προσέλευση υποψηφίων Δημάρχων.

Πηγή: ermisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου