Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΑΛΕΞΗ...!

Πρόσεξε τουλάχιστον ..?

 Η στολή να έχει τα σωστά χρώματα !!!! 
Η γελοιότητα δεν έχει τέλος σ' αυτή
 την ταλαίπωρη Χώρα.
 Το ζήσαμε κι αυτό χτες στην ένδοξη 
βουλή των Ελλήνων.
 Είδαμε για πρώτη φορά, στα πολιτικά χρονικά αυτού του τόπου.
Τον  Έλληνα πρωθυπουργό σε κατάσταση πανικού και έκστασης να υπερασπίζεται τροπολογίες, που κάνουν υπουργοί και βουλευτές που τις καταθέτουν.
 'Έκανε , όντως, μεγάλο αγώνα να πείσει τους βουλευτές του, γιατί σ' αυτούς μιλούσε, ότι όλα βαίνουν καλώς σε όλα τα επίπεδα και οι εξαγγελίες που έκανε από την ΔΕΘ υλοποιούνται μία προς μία. 
Η προπαγάνδα στο αποκορύφωμα της. 
Παίζει τα ρέστα του ο Αλέξης παλεύοντας για την προσωπική του πολιτική επιβίωση και δεν τον ενδιαφέρει που και πως εμφανίζεται για να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα του. 
Αποκαλύπτεται, σε όλες του τις διαστάσεις, το μπάχαλο και ο ρηχός σχεδιασμός αυτής της κυβέρνησης, που δεν παραπέμεπει σε κάποια οργανωμένη σκέψη, αλλά αποτελεί ευσεβείς πόθους, ψευτομαγκιάς και παντελής έλλειψη γνώσης των θεμάτων και της πραγματικότητας.
 Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από ανθρώπους οι οποίοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, βρισκόταν χρόνια στο περιθώριο της καθημερινής ζωής και τις μόνες εμπειρίες που αντλούσαν ήταν από καφενειοσυζητήσεις, συνεδριάσεις 15μελών Συμβουλίων, καταλήψεις και συνελεύσεις φοιτητικών αμφιθεάτρων.
 Όσο οι δημοσκοπικές επιδόσεις του Σύριζα και προσωπικά του Τσίπρα επιδεινώνονται, άλλο τόσο η σημερινή κυβέρνηση της ψευτιάς, της απατεωνιάς και της χαμαιλεόντιας παραλλαγής, αποβάλει πανικόβλητη τα χαρακτηριστικά ενός χρεωκοπημένου πολιτικά και ηθικά ψευτοαριστεροδέξιου μορφώματος και ντύνεται, πολύ νωρίτερα από τις φετεινές Αποκριές με τη στολή του καταγέλαστου μεταμφιεσμένου Σοσιαλδημοκράτη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου