Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Είναι η Συμμορία ΣυριζΑνέλ......

Τραγικό:

 Καταργούν και το νόμο Κατσέλη!
 Από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» στην κατάργηση του νόμου Κατσέλη! 
Απίθανα πράγματα εξακολουθούν και συμβαίνουν στην πραγματική οικονομία. 
Πράγματα που δεν έχουν καμία λογική,
 ούτε αρχή, ούτε τέλος. 

Ο αντιπρόεδρος Γ. Δραγασάκης ανακοίνωσε το τέλος του νόμου Κατσέλη διαβεβαιώνοντας παράλληλα με γενικολογίες ότι θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να εγγυηθεί την προστασία της πρώτης κατοικίας. 
 Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης :
 «Πολιτική μας απόφαση είναι να υπάρχει πάντα ένα πλαίσιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ωστόσο, ο νόμος Κατσέλη δημιουργήθηκε προκειμένου να αντιμετωπίσει προβλήματα κατά τη διάρκεια της κρίσης», είπε χαρακτηριστικά για να καταλάβουμε όλοι ότι το τελευταίο Eurogroup δεν άναψε το πράσινο φως 
για παράταση του νόμου Κατσέλη, 
άρα η κυβέρνηση δεν μπορούσε 
να κάνει κάτι διαφορετικό.
 Επειδή λοιπόν καταρρέει το αφήγημα
 ότι «βγήκαμε από τα μνημόνια και τώρα αποφασίζουμε μόνοι μας», έπρεπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να το πάρει πάνω του και να προσπαθήσει να δείξει ότι η κατάργηση του νόμου Κατσέλη αποτελεί κυβερνητική επιλογή και όχι επιλογή των Θεσμών, όπως πραγματικά συνέβη. 
 Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να στρέψει εναντίον του όποιο μικρό κομμάτι του εκλογικού σώματος παραμένει πιστό σε αυτόν και θα τον ξαναψηφίσει. 
Η κατάργηση του νόμου Κατσέλη 
δεν θίγει τους ισχυρούς. 
Θίγει τους ανίσχυρους οικονομικά και 
ειδικά αυτούς που είχαν πιστέψει ότι με τον Α. Τσίπρα το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» θα γινόταν πράξη!
 Τελικά όχι μόνο δεν έγινε πράξη, όχι μόνο βγαίνουν πολλές πρώτες κατοικίες σε πλειστηριασμούς, αλλά ήρθε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να καταργήσει το νόμο Κατσέλη! 
Τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι για να μας πείσουν ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις που μοίραζαν ήταν… σανός για πεινασμένους ψηφοφόρους ;


 Πηγή: fimotro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου