Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ...!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ...! 

Το ετερόκλητο διαπλεκόμενο πολιτικο-οικονομικό σύστημα. 
Που τα έχει κάνει πλακάκια με τον Τσίπρα και τον Καραμανλή, συνεχίζει την τακτική της μαύρης προπαγάνδας με παραποίηση των εκλογικών τάσεων στην κοινωνία προκειμένου να εμποδίσει την άνοδο του Κινήματος Αλλαγής. 

Ξέρει ότι μόνο και αποκλειστικά στα πλαίσια της Δημοκρατικής Παράταξης με τον Παπανδρέου μέσα, μπορεί να συνεχιστεί η σύγκρουση μαζί της που σταμάτησε το 2011.
 Και αυτό δεν το θέλει, όπως «ο διάβολος το λιβάνι». 
Στην κατεύθυνση αυτή λοιπόν μπαίνει μπροστά στο μηχανάκι των δημοσκοπικών μετρήσεων και δείχνει αποτελέσματα απογοητευτικά για να απογοητεύεται ο κόσμος ότι το Κίνημα δεν τραβάει, άρα η ψήφος σε αυτό είναι χαμένη ψήφος.
 Είναι δε τόσο εξόφθαλμα πειραγμένες οι δημοσκοπήσεις, που όποιος ασχολείται συστηματικά με τις διεργασίες στους εργασιακούς χώρους, καταλαβαίνει εύκολα το παιχνίδι που παίζεται. 
Βγήκε χθες ALCO για λογαριασμό του OPEN του Σαββίδη, λέγε με δεκανίκι του Σύριζα, και έδειξε το Κίνημα στάσιμο στα επίπεδα του Σεπτεμβρίου 2015. 
Τόσο χυδαία η προπαγάνδα τους που βγάζει μάτι από χιλιόμετρα μακριά. 
Το θέμα είναι ότι σε όλους τους εργασιακούς χώρους όπου γίνονται εκλογικές αναμετρήσεις η παράταξη του Κινήματος Αλλαγής έρχεται δεύτερη και σε ορισμένες πρώτη δύναμη, με την παράταξη του Σύριζα τελευταία και καταϊδρωμένη. 
Αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ. 
Ας Αφήσουν λοιπόν τα σάπια οι Δημοσκοπομάγειροι του Σύριζα και ας κοιτάξουν να δουν τι θα κάνουν όταν διαλυθούν εις τα εξ ων συνετέθησαν μετά τις εκλογές 
ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. 

 Πηγή: Σταύρος Σταβρόλαιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου