Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ..!

 ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ 

 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 
 Σημεία συνέντευξης του Εκπροσώπου τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη.
 
 Η συζήτηση για την επόμενη ημέρα θα γίνει πάνω στο δικό μας προοδευτικό προγραμματικό πλαίσιο Θέλουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί από δω και μπρος.
 Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση, να καταθέσουμε στους πολίτες τη δική μας πρόταση και να πάρουμε ισχυρή εντολή σε ένα προοδευτικό προγραμματικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα γίνει και οποιαδήποτε συζήτηση για την επόμενη ημέρα.
 Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση αυτή απέτυχε σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα.
 Είπε τα περισσότερα ψέματα από όσα έχει πει οποιαδήποτε κυβέρνηση, οποτεδήποτε. 
Έχουν πει σημεία και τέρατα και έχουν δημιουργήσει τεράστια απογοήτευση στη νέα γενιά. 
Πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι που πίστεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 σήμερα κρατούν αποστάσεις από τον κ. Τσίπρα γιατί τσουρουφλίστηκαν από την υποκρισία και τις κωλοτούμπες.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που το 2015 έδωσε μεγαλύτερη διάρκεια στην κρίση.
 Υπάρχουν εταιρείες που έχουν κλείσει, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φύγει στο εξωτερικό, πολίτες που δεν ξέρουν πώς θα τα βγάλουν πέρα. 
Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα στην πατρίδα μας, να περάσουμε στην κανονικότητα. 
Στη σύγκρουση της κεντροδεξιάς με μία κανονική κεντροαριστερά που θα έχει πολιτικά, ιδεολογικά και στρατηγικά χαρακτηριστικά αλλά όχι αυτό τον αχταρμά που εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια. 
 Εκτός από την ιστορία με το κότερο η οποία είναι χαρακτηριστική για το ηθικό πλεονέκτημα που μας έλεγε ο κ. Τσίπρας, η μισή συγγνώμη της κ. Χριστοδουλοπούλου μόνο προς το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την αντίληψή τους.
 Ζήτησαν συγγνώμη από 100 ανθρώπους σε όλη τη χώρα νομίζοντας ότι αυτό είναι το πρόβλημα.
 Έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη από όλους τους νέους ανθρώπους που αγωνιούν να βρουν μία δουλειά, στα παιδιά που τελειώνει το σχολείο και δεν ξέρουν πως θα μπουν το πανεπιστήμιο γιατί ο κ. Γαβρόγλου έχει αλλάξει άποψη 10 φορές και στους μεγαλύτερους ανθρώπους που θέλουν να μπουν σε ένα νοσοκομείο και δεν έχουν τα χρήματα για να το κάνουν Πλέον απελευθερώνεται ο κόσμος από τον ΣΥΡΙΖΑ.
 Έχει τελειώσει το ματς ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες ψάχνουν μία προοδευτική φωνή και αυτή θέλουμε να την εκφράσουμε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου