Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....!!!


ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ

 

 ΕΝΑ VIDEO ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ» 
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΣΑΜΑΡΑ – ΤΣΙΠΡΑ 
ΚΑΙ ΣΙΑ.
 Ιούνιος του 2011. 
 Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ όλων ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των κομμάτων της τότε Αντιπολίτευσης (με μπροστάρηδες τους Σαμαρά – Τσίπρα), ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. !!! 

 Οι πλατείες γεμάτες από «Αγανακτισμένους» και η χώρα ολόκληρη από «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ». 
 Χωρίς αιτία γιατί Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των Μισθωτών και Συνταξιούχων (όπως έχω αποδείξει σε προηγούμενα σχόλιά μου) ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ. Στις 10-06-2011 στη Βουλή, ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε ομιλία του
 – απάντηση σε Επίκαιρη Ερώτηση του Τσίπρα, ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ» Πολιτικούς Αρχηγούς : 
 Τους καλεί ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ή ΟΧΙ. 
 Εάν ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ, τους ζήτησε ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, να πάρουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, και τότε αυτός ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ.!!! 
– Αφού ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα κόμματα της τότε Αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ) ΗΤΑΝΕ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ» και ήθελαν ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.??? 
 Γιατί απλούστατα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. 
 Γιατί θέλανε και ΠΑΡΑΘΕΛΑΝΕ τα λεφτά που μας έδιναν οι Ευρωπαϊκοί Λαοί (μάλιστα, πολλοί από αυτούς μας δάνειζαν ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ από αυτό που δανειζόντουσαν οι ίδιοι από τις αγορές και από πάνω τους ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ οι «δικοί» μας και τους αποκαλούσαν «Τοκογλύφους» ).!!! 
 Αλλά παράλληλα θέλανε ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ» εκ του ασφαλούς.
 Για αυτούς, το Αντιμνημόνιο ήτανε (και είναι ακόμη για όσους δεν έχουνε κάνει «κωλοτούμπα») ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Ελληνικού λαού. 
και ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ.!!!!
 Θέλανε να το παίζουν «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ» εκ του ασφαλούς, και άλλοι (δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου), να πληρώνουν το πολιτικό κόστος.!!!! 
 Με αυτή την ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ «στήθηκα» Πολιτικά Κόμματα και «χτίστηκαν» Πολιτικές καριέρες. 
 Παίζανε τα ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια τους΄ κυριολεκτικά πάνω στο ημιθανές σώμα της Χώρας, και εις βάρος της επιβίωσης της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.!!!! 
 Ο Σαμαράς ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ και ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ, βοηθούμενος ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ και από τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ, «κατάφερε» να γίνει Πρωθυπουργός. 
 Και ο Τσίπρας με τις ίδιες ΑΧΡΕΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ κατάφερε να γίνει Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 
 Ο Γιώργος Παπανδρέου με την πρότασή του , για ακόμη μία φορά ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ και αποδείχτηκε ότι είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που δεν τους ενδιαφέρει το συμφέρον της χώρας, αλλά μόνο το προσωπικό τους συμφέρον Επειδή δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, το ΚΚΕ ήταν ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ από τα «Αντιμνημονιακά» κόμματα που δεν χρησιμοποίησε την Αντιμνημονιακή Ρητορεία Ευκαιριακά και Καιροσκοπικά, αλλά ήταν συνεπές με την Ιδεολογία του και την Πολιτική του (με την οποία εγώ διαφωνώ). 
 Η ΑΛΗΘΕΙΑ όμως ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου