Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ...!!

ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

 Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ 
ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ (ΜΕ 44%) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.!!!!! 
 ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.!!!!!! 
 Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.!!!! 
 Όμως, η ενότητα δεν μπορεί να γίνει με την παραποίηση της πραγματικότητας, ούτε με «κουκουλώματα», αλλά ΜΟΝΟ με την Ειλικρίνεια και την Αλήθεια. 
 Η πικρή Αλήθεια είναι, ότι τον Νοέμβρη του 2011, συντελέστηκε Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, που ανέτρεψε την Μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Για να το ξεκαθαρίσουμε (επειδή μερικοί τα έχουν «μπερδέψει), Πολιτική Αποστασία είναι, όταν βουλευτές ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ Κόμματος, ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΎ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.!!! 
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
 Τα τελευταία 60 χρόνια, στην Ελλάδα είχαμε τρεις Αποστασίες :
 1.Το 1965 είχαμε την Αποστασία μιας μερίδας βουλευτών της Ένωσης Κέντρου (με επικεφαλής τον Κων. Μητσοτάκη), που ανέτρεψαν τον εκλεγμένο (με 53%) Πρωθυπουργό και Αρχηγό του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ Κόμματος, τον αείμνηστο Γέρο της Δημοκρατίας Γεώργιο Παπανδρέου. 
 2.Το 1993, όταν ο Α. Σαμαράς ανέτρεψε την Κυβέρνηση του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Κόμματος με Πρωθυπουργό τον Κων. Μητσοτάκη. 
 3. Τον Νοέμβρη του 2011, όταν μια ομάδα ΕΠΙΟΡΚΩΝ Μελών της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να δώσουν ψήφο Εμπιστοσύνης στον εκλεγμένο (με 44%) Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του … ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ Κόμματος Γιώργο Παπανδρέου, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ με ΙΤΑΜΟΤΗΤΑ να τους υποσχεθεί, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ μετά την παροχή ψήφου Εμπιστοσύνης.!!!
 (ΣΗΜ. Ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, θα μπορούσε να σηκώσει το «γάντι» και να προκαλέσει ΤΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ να τον «ρίξουν» με ψηφοφορία μέσα στην Βουλή. Κατά πάσα πιθανότητα, οι Συνωμότες δεν θα τολμούσαν.!!!
 Όμως, ο Παπανδρέου γνώριζε ότι για να συνεχιστεί το Μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν Η ΑΡΡΑΓΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ της Κ.Ο.!!!
 Οι Συνωμότες όμως, είχαν «φροντίσει» ΝΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΟΥΝ τη Ενότητα).!!!!! 
 Ο Γιώργος Παπανδρέου, αναλογιζόμενος ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μία κυβερνητική Κρίση θα είχε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ συνέπειες για την Χώρα, και επειδή (όπως πολλές φορές έχει αποδείξει), το εθνικό συμφέρον το βάζει ΠΑΝΤΑ πάνω από «καρέκλες» και από «Πρωθυπουργιλίκια», δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να παίξει την τύχη της Ελλάδας στα «ζάρια», όπως έκαναν ΑΛΛΟΙ πριν και μετά από αυτόν, και προτίμησε να παραιτηθεί και να δρομολογήσει τις διαδικασίες για τον σχηματισμό Κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής.!!!! 
 Το έκανε μάλιστα σεμνά, χωρίς δραματοποιήσεις, χωρίς να ξεσηκώσει τον κόσμο, προκειμένου να γίνει η «μετάβαση» με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες για την Χώρα. 
 Επειδή όμως σε αυτή την Χώρα δεν εκτιμούμε αυτούς που θυσιάζουν το «εγώ» τους χάριν του εθνικού συμφέροντος. Αντιθέτως, πολλοί «έξυπνοι», τους θεωρούν … «κορόιδα»!! Επειδή άλλοι «έξυπνοι», εκ του γεγονότος ότι ο Παπανδρέου, (για λόγους Εθνικού Συμφέροντος), δεν τα έκανε ΜΠΑΧΑΛΟ όταν ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ σε παραίτηση, έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να ισχυρίζονται ότι (ΤΑΧΑ ΜΟΥ), κανείς δεν … τον εξανάγκασε σε παραίτηση, αλλά παραιτήθηκε ΔΗΘΕΝ «οικειοθελώς».!!!!!!!!!!!!!! 
 Επειδή πολλοί από τους Συνωμότες νομίζουν πως ΟΛΟΙ οι Έλληνες ξεχνάμε, και μας κουνάνε με θράσος το … δάχτυλο. 
 Για όλους τους παραπάνω λόγους, θα αναρτήσω το Χρονικό της Προδοσίας, όπου, σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (μέσω επτά Links), από Videos και από δημοσιεύματα Εφημερίδων της εποχής, θα παρακολουθήσετε όλα τα ΘΛΙΒΕΡΑ και ΝΤΡΟΠΙΑΣΙΚΑ γεγονότα, και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Συνωμοτών.
 Θα παρακολουθήσετε 
ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ Μελών της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, που ξέπεσαν ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, σε ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ, ΏΣΤΕ να συναντώνται με Μέλη της Κ.Ο. της ΝΔ, και να μεθοδεύουν ΜΑΖΙ πως θα καταργήσουν την Κυβέρνηση του … δικού τους Κόμματος!!! 
 Δηλαδή (ουσιαστικά), πως θα παραδώσουν την εξουσία σε αυτούς που έφεραν την Χώρα μια ανάσα από την Καταστροφή.!!!! ΑΗΔΙΑ και ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ.!!!!!!
 6.ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
 – 6ο Μέρος 1η Νοεμβρίου 2011:
 Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ «ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ».!!!!
 Στις 31 Οκτωβρίου 2011 ο Γιώργος Παπανδρέου έχει διατυπώσει την πρόταση του για δημοψήφισμα. 
 Μέσα σε λίγες ώρες έχουν αρχίσει 
να έρχονται ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ σε ό,τι αφορά τη στάση της Αντιπολίτευσης αναφορικά 
με τη Συμφωνία των Βρυξελλών… 
 Πολλές πολιτικές δυνάμεις, όπως η Ν.Δ. και ο ΛΑΟΣ που απέρριπταν κατηγορηματικά τη Συμφωνία των Βρυξελλών και πρότειναν την καταψήφισή της στη Βουλή που θα έβαζε σε άμεσο κίνδυνο τη θέση της χώρας στο ευρώ, ξαφνικά ανησυχούν για τη Συμφωνία των Βρυξελλών και τη θέση της χώρας στο ευρώ… Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ ανησυχεί μήπως η Ελλάδα … χρεοκοπήσει, λόγω του δημοψηφίσματος, παρόλο που όλο το προηγούμενο διάστημα πρότεινε λύσεις (όπως η μονομερής διαγραφή του χρέους) που θα οδηγούσαν νομοτελειακά σε βίαιη χρεωκοπία.!!!!! 
 Ακόμα και εκείνοι που παρουσίαζαν συστηματικά την κυβέρνηση Παπανδρέου ως “υποχείριο” των ξένων και της Τρόικα, ξαφνικά ανησυχούν για τις διεθνείς αγορές και την αντίδραση των ξένων, επισημαίνοντας «δεν ενημέρωσε κανέναν εταίρο μας».!!!!! 
 Γύρω στις 12 το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
 Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. που απέρριπτε τη Συμφωνία των Βρυξελλών, η απόρριψη της οποίας θα υπονόμευε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην… κινδυνεύσει η θέση της χώρας:
 «Ο κ. Παπανδρέου, στην προσπάθειά του να διασωθεί, έβαλε ένα δίλημμα διχαστικό, ένα δίλημμα εκβιαστικό, που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον μας και τη θέση μας στην Ευρώπη». 
 Από το μεσημέρι ξεκινάει γαϊτανάκι δηλώσεων βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενάντια στο δημοψήφισμα και υπέρ της αλλαγής της κυβέρνησης.
 Γύρω στις 13:00 η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, σε δισέλιδη επιστολή της, δηλώνει ότι ανεξαρτητοποιείται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας τη βαθύτατη διαφωνία της με την απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε δημοψήφισμα. 
(http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231135545) 
 Μετά την ανεξαρτητοποίησή της, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ αριθμεί 152 μέλη. 
 Λίγο μετά, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, ζητά με δήλωσή της τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κ.Παπούλια, προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση σωτηρίας με ορίζοντα τη διασφάλιση του πακέτου που αποφασίστηκε στις 26 Οκτωβρίου και στη συνέχεια προσφυγή στις κάλπες.
 (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231135552)
 Γύρω στις 15:00, γίνεται γνωστό ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, με επιστολή της στον Πρωθυπουργό, δηλώνει ότι αν επιμείνει η κυβέρνηση στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, η ίδια θα ανεξαρτητοποιηθεί. 
 Παράλληλα ζήτησε σχηματισμό κυβέρνησης σωτηρίας με άλλον πρωθυπουργό.
 (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231135557,) 
 Η βουλευτής Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου, με τη σειρά της, ζητά με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με κοινοβουλευτικά και μη μέλη και με στόχο την αποφυγή της χρεοκοπίας. Παράλληλα, εκφράζει την αντίθεσή της στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. 
 «Δεν μπορώ να στηρίξω μια επιλογή δημοψηφίσματος ως υπεκφυγή μιας κυβέρνησης που δείχνει απρόθυμη να κυβερνήσει και να αναλάβει την ευθύνη για την πορεία της χώρας από εδώ και στο εξής».
 (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231135552) Αντίθετη με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος δήλωσε και η Τόνια Αντωνίου, που τόνισε ότι μοναδική λύση παραμένει η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων.
 Αυτά τα θέματα ξεπερνούν τις σχέσεις κυβέρνησης – αντιπολίτευσης και χρειάζεται υπεύθυνη στάση, σημείωσε προσθέτοντας ότι το δημοψήφισμα δεν μπορεί να λύσει κανένα από τα προβλήματα, αν δεν δημιουργεί και πρόσθετα. (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231135646) 
 Πολύ σκληρός με τον πρωθυπουργό εμφανίσθηκε ο Νίκος Σαλαγιάννης, που ανέφερε σε δήλωσή του πως «δυστυχώς, η χώρα είναι όμηρος των γόνων και των επιγόνων που φαίνεται ότι πάνω από όλα βάζουν την εξουσία». 
 Επίσης 6 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δημοσιοποιούν επιστολή σύμφωνα με την οποία «για να υπάρξει και πάλι το ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να εγκαταλείψει την πολιτική που υλοποιεί την τελευταία διετία. 
 Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει φυσιογνωμία και πολιτική.
 Είναι προφανές ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί με τη σημερινή ηγεσία του», υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων αυτά τα στελέχη…… Τα στελέχη που υπογράφουν την επιστολή είναι οι εξής:
 Γιώργος Θωμάς, Βαγγέλης Μαλέσιος, Στέφανος Μανίκας, Δημήτρης Μπατζελής, Γιάννης Νικολάου και Μηνάς Σταυρακάκης. 
http://www.ethnos.gr/article.asp… 
 (Σ.Σ. Παρ’ ότι έχουν περάσει από τότε σχεδόν ΟΧΤΩ χρόνια, δεν έχω δώσει τεκμηριωμένη απάντηση ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :
 Τα παραπάνω στελέχη, ήταν ΗΛΙΘΙΟΙ και ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ, ή ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.?????? 
 Προκειμένου να δοθεί απάντηση στο παραπάνω ερώτημα ας τεκμηριώσουν (έστω και σήμερα) την «πρότασή» τους. 
 Ας απαντήσουν στο ερώτημα : 
Η εγκατάλειψη της πολιτικής που υλοποιούσε το ΠΑΣΟΚ την διετία 2010 – 2011, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΑ ΩΦΕΛΙΜΗ, ή ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.????? 
 Εάν ακόμη και σήμερα δεν έχουν συνειδητοποιήσει, αυτό που «ανακάλυψαν» ακόμη και οι «Ανιμνημονιακοί» Σαμαράς και Τσίπρας, δηλαδή ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, θα αποδειχτεί ότι είναι ΑΝΟΗΤΟΙ και ΗΛΙΘΙΟΙ).!!!! 
 Νωρίς το απόγευμα γίνεται γνωστό ότι ο Γ. Παπανδρέου προσεκλήθη για να παραστεί στις 2 Νοεμβρίου 2011 στη Σύνοδο του G20 στις Κάννες…….

Πηγή: Απόστολος Κυριακός  προς
 
προς
Απόστολος Κυριακός
προς
 Απόστολος Κυριακός
προς
 Απόστολος Κυριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου