Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Είστε ...

Λίγος... 

 Για Πρόεδρος της Δημοκρατίας 
κύριε Παυλόπουλε ........‼️‼️‼️
 Δεν πήρε πρόσκληση ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας μας, νυν Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και νυν Πρόεδρος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής, κ. Γιώργος Παπανδρέου για το χθεσινό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου, κ.Σι Ζιν Πινγκ !!! 

 Ε ας υπενθυμίσω ΕΓΩ τότε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν προσκεκλημένος του Κινέζου Προέδρου, στο Μέγαρο του Λαού, στο Πεκίνο στα τέλη του προηγούμενου μήνα, λίγες μάλιστα μέρες και πριν την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην διεθνούς έκθεσης China International Import Expo 2019 !!!
 Επίσης να θυμίσω στον κύριο Παυλόπουλο, το 2010 ο Γιώργος Παπανδρέου με 4_5 συνεργάτες του κατάφεραν και απεγκλώβισαν 10.000 Κινέζους απ' την εμπόλεμη ζώνη της Λιβύης κάτι στο οποίο οι Κινέζοι δεν πρόκειται ...ΠΟΤΕ να ξεχάσουν (εξού και οι τιμές στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου και μάλιστα εντός Κίνας) αλλά το ξεχάσατε ΕΣΕΙΣ κύριε Παυλόπουλε και γι αυτό και μόνο σας θεωρώ ...λίγο... όταν μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα 🇬🇷 πρόσφερε απλόχερα τη βοήθειά της σε μια χώρα σαν την Κίνα 🇨🇳 κι έχει καταγραφεί στις μνήμες όλων των αξιωματούχων αυτής, αλλά όχι στη δική σας..........‼️‼️‼️ 
 Καληνύχτα σας κύριε Προκόπη 

 Πηγή: Αναστάσιος Τσορλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου