Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Αν νομίζουν ...!

Κάποιοι : 
«Κιναλίτες» γοητευμένοι τα μάλα 
από τον Μητσοτάκη..??
Που τον εμφανίζουν μάλιστα ως μεγάλο ηγέτη, τρανό πολιτικό και εξαίρετο διαπραγματευτή ότι θα σκύψουμε όλοι και θα τον προσκυνήσουμε κάνουν τεράστιο λάθος.
 Ο Μητσοτάκης για μας είναι απλώς ο πρωθυπουργός της χώρας και με την δική τους ψήφο. 
Τον παρακολουθούμε, επιδοκιμάζουμε
 όσα μέτρα με τα οποία συμφωνούμε, 
το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
 κάνει υπεύθυνες και εποικοδομητικές προτάσεις για την υπέρβαση της υγειονομικής κρίσης και ασκεί κριτική και μάλιστα αυστηρή σε κυβερνητικές αδυναμίες, ελλείψεις, παραλείψεις και ολιγωρίες. 
Αυτό είναι το χρέος μας ως αντιπολίτευση. 
Να θυμίσουμε ότι η δική μας στάση ουδεμία σχέση έχει με την στάση προσωπικά του κ. Μητσοτάκη και της παράταξης του που χόρευαν επιδεικτικά το χορό του λεβέντικου εκ του ασφαλούς όταν κυβερνούσε του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2011 . 
Και τότε υπήρχε ανάγκη για υπευθυνότητα, κατανόηση, ψυχική και πολιτική ενότητα και εθνική συνεννόηση αλλά η Ν.Δ που ήταν αξιωματική αντιπολίτευση ουδέποτε την έδωσε.
 Αντίθετα πεισματικά καταψήφιζε κάθε μέτρο, προβάλλοντας ως λύση το αντιμνημόνιο με τα Ζάππεια ισοδύναμα. 
Ακόμα και την περίοδο 2012-2014 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣ στην αδιέξοδη και τυχοδιωκτική πολιτική Σαμαρά με παρεμβάσεις που έδωσαν την δυνατότητα στον Σύριζα να έρθει στην εξουσία και να χειροτερεύσει τα πράγματα με τα πειράματα και τις ιδεοληψίες του. 
Αυτά για την ώρα, 
καλημέρα και κατά τα άλλα 
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. 

 Πηγή: Σταύρος Στραβόλαιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου