Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ..!

ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ 
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Του Β. Βενιζέλος μαζί με μια ομάδα ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ
 ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ "ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ" ΕΝΟΧΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.!!!!!!!!
 ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.!!!!! 
 Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ 2011, ΣΕ ΕΠΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ.

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ : 
 Για να μην αρχίσουν τους «συμψηφισμούς», διάφοροι ΑΣΧΕΤΟΙ – ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ, διευκρινίζω ότι : 
 Πολιτική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ – ΠΡΟΔΟΣΙΑ υπάρχει μόνο, όταν Βουλευτές ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ Κόμματος, ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ή ΕΞΑΝΑΓΚΆΖΟΥΝ 
ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, την Κυβέρνηση 
ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. 
 Αποτέλεσμα ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, είναι ΠΑΝΤΑ η επαναφορά στην εξουσία, του Κόμματος που είχε ηττηθεί - συντριβεί στις τελευταίες εκλογές.!!!! 
 Αυτό ακριβώς έχει συμβεί και στις 
ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ, 
που έλαβαν χώρα, 
τα τελευταία 55 χρόνια, της Πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας.!!!! 
 ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. 
Ιούλιος 1965. Πρωταγωνιστές : 
Ανάκτορα (Κοκός) και ενεργούμενα οι ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ : 
Κων. Μητσοτάκης, Γ. Αθανασιάδης- Νόβας (ο περιβόητος «Γαργάλατας») και λοιπά πολιτικά σκουπίδια.
 Ανατρέψανε την Λαοπρόβλητη Κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, του Γέρου της Δημοκρατίας, επαναφέρανε στην εξουσία την Δεξιά (τότε Ε.Ρ.Ε,), και «άνοιξαν τον δρόμο» στην επτάχρονη Δικτατορία.!!!
  ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ . 
Σεπτέμβριος 1993.
 Ο Αντώνης Σαμαράς, ανέτρεψε την Κυβέρνηση της Ν.Δ. (δλδ. του Κόμματος στο οποίο ήταν βουλευτής και Υπουργός), με ΠΘ τον Κων. Μητσοτάκη.!!! 
 Στις εκλογές που ακολούθησαν θριάμβευσε το ΠΑΣΟΚ, με Π/Θ τον Ανδρέα Παπανδρέου.!!!! 
  ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ . 
Νοέμβρης 2011.
 Ο Β. Βενιζέλος μαζί με μια ομάδα ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, εξανάγκασαν σε παραίτηση τον Λαοπρόβλητο και Μεταρρυθμιστή Π/Θ Γιώργο Παπανδρέου.!!!! 
 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΤΡΑΓΙΚΑ) ΓΙΑ 
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
 Α. Σταμάτημα των Προοδευτικών Μεταρρυθμίσεων (ΣΗΜ. Η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, μέσα σε μόλις ΔΥΟ χρόνια και μέσα σε ένα ΕΦΙΑΛΤΙΚΌ πολιτικό περιβάλλον, που είχαν δημιουργήσει οι ΔΗΘΕΝ Αντιμνημονιακοί «Τσαρλατάνοι» Σαμαράς , Τσίπρας και Σια, Θεσμοθέτησε ΠΑΝΩ από 100 Προοδευτικές και Ανεπανάληπτες Μεταρρυθμίσεις).!!! 
 Β. Επαναφορά στην εξουσία της Δεξιάς (Ν.Δ.), της Παράταξης που ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ την Ελλάδα.!!!
 Γ. Άνοιξε ο δρόμος για την πρωθυπουργία, του Τυχοδιώχτη Αντ. Σαμαρά.!
 Δ. Ο Β. Βενιζέλος και οι συν αυτώ, μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε «ουρά» της Δεξιάς και οι ίδιοι κατάντησαν «δεκανίκια» και «κολαούζοι» του Τυχοδιώχτη Αντ. Σαμαρά.
 Ε. Όλα αυτά τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ για το ΠΑΣΟΚ, έκαναν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Αντιδεξιούς Πολίτες, να εγκαταλείψουν ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ το ΠΑΣΟΚ. 
 ΣΤ. Έτσι έγινε η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του ΠΑΣΟΚ, και «άνοιξε ο δρόμος» για τον Μεγάλο Ψεύτη τον Τσίπρα, και το Λαϊκίστικο Μόρφωμα, τον ΣΥΡΙΖΑ.!!!!! Ακολουθεί, το Χρονικό της Μεγάλης Προδοσίας σε επτά συνέχειες. 
 Μέσα από Videos, μέσα από δηλώσεις των Πρωταγωνιστών και από Δημοσιεύματα των εφημερίδων της εποχής αυτής, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα Τραγικά γεγονότα, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.!!! 
 Σημειώστε τα ονόματά τους, ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ».  
1.ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΣΕ ΕΠΤΑ ΣΥΕΧΕΙΕΣ (ΜΕΡΗ). 
 1ο Μέρος (από 7).
 (Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011) Κορυφώνεται η προσπάθεια Παπανδρέου για «κλείσιμο» της διαγραφής χρέους και του νέου χρηματοδοτικού πακέτου για την Ελλάδα. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αντί να στηρίζουν τον Πρωθυπουργό τους Γιώργο Παπανδρέου, στην υπεράνθρωπη προσπάθειά του να πείσει τους Ευρωπαίους , για το «κλείσιμο» της διαγραφής μεγάλου μέρους του Δημόσιου χρέους της Ελλάδας και του νέου χρηματοδοτικού πακέτου για την Χώρα, αυτοί «συναγελάζονταν» με Στελέχη της Δεξιάς , της παράταξης που είχε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη για τον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό της Χώρας, που μας έφερε ένα βήμα από μια Εθνική Καταστροφή.!!! 
 Και μάλιστα, την ίδια στιγμή που ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ αρχηγός της Δεξιάς Αντ. Σαμαράς, όχι μόνο δεν έδειχνε καμία πρόθεση για συναίνεση, αλλά και ασκούσε ΛΥΣΣΩΔΗ πολεμική εναντίον της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Π/Θ Γιώργου Παπανδρέου.!!! 
 Και αυτοί οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, (ΗΛΙΘΙΟΙ ή ΑΧΡΕΙΟΙ), με Δημόσιες δηλώσεις τους, ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ την «δική» τους Κυβέρνηση.!! Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΊΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: http://kinisi75.blogspot.com/2015/02/blog-post_52.html… 
 ΑΛΜΟΥΝΙΑ : ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ https://www.iefimerida.gr/…/almoynia-den-ftaine-ta-noymera-… 
 ΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ 
(του 1ου Μέρους) 
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK, ΟΠΟΥ, μέσα από ένα σπάνιο οπτικο-ακουστικό υλικό, μας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τα ΤΡΑΓΙΚΑ γεγονότα του Νοεμβρίου του 2011, που οδήγησαν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Παπανδρέου.!!! 
http://i-alepou.blogspot.gr/2016/11/1o.html 

Πηγή: Apostolos Kyriakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου