Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Συριζοπουλάκια...??

Για πάρτε..!!

Μια προανακριτική από την

δεξιά για να έχετε...??

Να πορεύεστε μέχρι τις εκλογές από την δεξιά με τον Καλογρίτσα αντάμα!

Επειδή είστε βλαμμένα θα σας πω εγώ γιατί είστε επειδή ακόμα κάνετε ότι δεν καταλάβατε!
Να μην πάμε πίσω στον Παπανδρέου που για σας ήταν Πινοσέτ Μερκελιστής και η κουρασμένη δεξιά του ηγέτη της Ραφήνας στο απυρόβλητο!
Να μην πάμε στον νόμο με ένα άρθρο για να απαλλαγούν οι Έλληνες από τα μνημόνια που είχε φέρει ο ανθέλληνας Παπανδρέου και συνέχισε ο πατριώτης Σαμαράς των Ζαπείων με τον Βαγγέλη του ΠΑΣΟΚ που κράταγε το στεφάνι της ελιάς στο κεφάλι του Σαμαρά!
Πρόεδρο της Δημοκρατίας Συριζόπουλα δεν κάνουμε τον Πάκη έναν από τους βασικούς υπεύθυνους της χρεωκοπίας αν δεν είμαστε από αυτούς που κάνουμε υπόγειες συμφωνίες!
Άιντε η πρώτη συγκυβέρνηση με τον αντιμνημονιακό Καμένο που είχατε δεσμευτεί καλώς η δεύτερη αφού η αντιμνημονιακή δέσμευση καταργήθηκε με το ποτάμι ας πούμε που ήταν πρόθυμο γιατί?
Μια εξεταστική επιτροπή από το 2.000 έως το 2.015 που ζήταγε το ΠΑΣΟΚ για να δείτε και να δει όλη η χώρα τι έφταιξε γιατί δεν έγινε?
Ο Παπαγγελόπουλος η βρώμα και η δυσωδία της δεξιάς δικαστικής εξουσίας τι δουλειά είχε στην αριστερή διακυβέρνηση?
Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην απαντήσετε πειστικά στον δημοκρατικό πολίτη με δυό γραμμάρια μυαλό θα σας το απαντήσω εγώ!
Τα μνημόνια που ήρθαν από την χρεωκοπία της δεξιάς μια πολύ καλή ευκαιρία να φύγει από την μέση Ο Παπανδρέου Ο βασικός αντίπαλος για το δεξιό κατεστημένο και το ανάχωμα στο ρεσάλτο για την αριστερή εξουσία!
Ο Βενιζέλος σας βοήθησε όσο δεν φαντάζεστε!
Σας έστειλε την πλειοψηφία των πασοκικών μεταναστών μπας και βρούν ένα δημοκρατικό κοντέινερ να στεγαστούν αλλά σας έφυγαν οι ευπαθείς ομάδες και κατέληξαν στο δεξιό τσαντίρι επειδή το Πασοκικό ήταν ακόμα στην ανακαίνιση!
Το τελευταίο Συριζόπουλα και ας σας γίνει μάθημα την δεξιά δεν την πολεμάς με μεθόδους αντιγραφής!
Την δεξιά την καταφέρνει ο λαός αρκεί να μην του κρύβεις την Καραμανλική και να του την φανερώσεις ολόκληρη σε όλο το καταστροφικό μεγαλείο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου