Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Πώς γίνεται:

Να Βγαίνει..??

Στα κανάλια καθημερινά,

Εκπροσωπώντας το χώρο;

Αυτό μπορεί να το κάνει...ο καθένας;


Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΣΤΑ ΜΜΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΣΥΡΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ 2011 ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
Νοεμβρίου 2011 στη 1μ.μ στέλνει επιστολή ανεξαρτητοποίησης και όχι παραίτησης, στον πρωθυπουργό της χώρας με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να μείνει μόνο με 152 βουλευτές, έτοιμο να καταρρεύσει.
Στη δισέλιδη επιστολή της, η κυρία σοσιαλίστρια, ανέφερε μεταξύ άλλων τόσες ασχήμιες που δείχνουν ότι τίποτε δεν κατάλαβε τόσα χρόνια για το ουσιαστικό περιεχόμενο της οργανωμένη πολιτικής πάλης στα πλαίσια του κόμματος με τη σημαία του οποίου εκλέχτηκε βουλευτής.
Συγκεκριμένα έγραφε στον Παπανδρέου:
«Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. Ψήφισα σειρά νομοσχεδίων, γνωρίζοντας ότι δεν εκφράζω τη βούληση των πολιτών που με εξέλεξαν, αξιολογώντας ως πρώτιστο καθήκον μου την αποφυγή της χρεοκοπίας και της επακόλουθης στάσης πληρωμών. Τούτη τη στιγμή εκπροσωπώντας ως βουλευτής σύμφωνα με το σύνταγμα το έθνος ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και οι πολίτες έχουν ανάγκη να εκπροσωπούνται από τους βουλευτές που εξέλεξαν».
Υ.Γ Έγραψε μάλιστα και βιβλίο «Το τέλος της Μεταπολίτευσης» όπου κάνει την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ πρόβλεψη ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Πηγή :Σταύρος Στραβόλαιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου