Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΖΗΤΩ :

Η ΤΣΙΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!


''Διάλυση της Βουλής άμεσα ..??
ΣΩΩΩΩΩΠΑ - και εκλογές σε τρεις εβδομάδες.''
''Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει στις ψηφοφορίες της Βουλής για να μην νομιμοποιεί το νομοθετικό έργο μιας Κυβέρνησης εκτροπής, μέχρι ο Πρωθυπουργός να προκηρύξει εκλογές''
Αυτά και πολλά άλλα είπε το ''ΠΑΛΗΚΑΡΙ'' στην χτεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο ΖΑΠΠΕΙΟ με τη συντροφιά της ΠΟΠΗΣ.
Στο ζήτημα όμως για το κόμμα ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ κάνει μια μεγαλόψυχη ΕΞΑΙΡΕΣΗ και θα συμμετέχει κανονικά στη συζήτηση και στην ψηφοφορία. Λες κι αυτά όλα θα γίνουν από μια άλλη μη εκτροπής Κυβέρνηση. Γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό το θέμα κάνει ΤΖΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖ και υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθεί ξανά ότι πάει χέρι - χέρι με τη Νέα Εκδοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως έπραξε άλλοτε στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται και δεν ξεχνούν τα κατορθώματα του.
Ο αυτοεξευτελισμός στο μεγαλείο του. Αλλά ο ΑΛΕΞΗΣ ακολουθώντας πιστά τη ρήση ότι, ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ δεν φοβάται τη βροχή, δεν χαμπαριάζει από τέτοιες λεπτότητες.
Κοροϊδεύοντας έτσι τον εαυτό του πιστεύει ότι κοροϊδεύει τους πάντες.
Τελικά ότι δεν κατάφερε να πετύχει ο φοβερός ΑΛΕΞΗΣ με το αυτογκόλ της πρότασης Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, προσπαθεί τώρα να βρει διέξοδο στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιουργεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια του να διασωθεί πολιτικά και να σώσει το τομάρι του.
Ένα πράγμα είναι πια σίγουρο ΑΛΕΞΗ. Οι μέρες που έρχονται και στενάχωρες θα είναι και πολύ δύσκολες.
Όσο και να προσπαθείς να εμφανίζεσαι ως ο ηγέτης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, δεν πρόκειται να σου βγει το αφήγημα, γιατί εσύ ο ίδιος έκαψες μόνος σου αυτό το χαρτί όταν σφιχταγκαλιάστηκες με τον ΚΑΜΜΕΝΟ και την ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ..??? Για να την διαλύσεις και να καβαλήσεις στο ΚΑΛΑΜΙ της εξουσίας το οποίο πέρασες και Άλογο.
Γνωρίζεις καλά ότι, πολλοί είναι αυτοί που σου την έχουν στημένοι και σε περιμένουν στη γωνία, για να ανταποδώσουν τα δικά σου αδειάσματα που κατά καιρούς έφαγαν.
Στην αγωνία σου αυτή να μπορέσεις να ξεφύγεις από τέτοιου είδους εξελίξεις, καταφεύγεις σε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.
Σε καταλαβαίνω .................... ! Αλλά όπως στρώνει κανείς κοιμάται, όπως λέει κι ο λαός.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ !!

Πηγή: Giorgos Arampatzis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου